Select your timezone: Select
Sin

Valladolid - Villareal

01/09 19:00
Added 2010/01/09 19:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over 2,5 (Over 2,5) @-222 10/10 -10.00

Fantasy Match.


Villareal vs. Almeria

Kas čia gali įvykti. Neatmeskim ir 3:0. Manau submmarinai tą pilnai gali. Papraščiausiai čia susitinka gana skirtingos komandos. Villareal namuose atrodo gerai + motyvacijos tūrėtų dadėti ir lygiosios Nou Campe. Paskutinės penkios namų rungtynės įspūdingos.. Įmušta net 15 įvarčių, o priešininkai panašūs į šių rungtynių, tai kodėl gi nepratesus įvarčių fiestos ir pergalių.. Almeria išvykose labai silpni. O paskutinės kelios rungtynės tą puikiai įrodo.. Villareal padėti negalės, Pires, J.Venta, daugiau kaip ir nieko rimto. O kas svarbiausiai visas atakuojantis arsenalas sveikas, o jis tikrai geras ir gali daug bėdų pridaryti prie Almeria vartų.. Svečiams padėti negalės, suspenduotas vienas pagrindinių gynėjų Chico ir į Afriką išvykęs Uche, kuris komandos lyderis ir be jo Almeria žaidimas tūrėtų dar labiau suprastėti..

Valladolid vs. Atletico Madrid

Čia įvarčių galima laukti taip pat.. Abi ekipos šiai dienai tikrai panašaus pajėgumo. Puolimas sugebėjimų turi nemažai, ginyba mėgsta sugadinti reikalus abiem klubams šiame sezone.. Valladolid rungtyniauja namuose, o čia jie tą daro gana neblogai. Tik du pralaimėjimai. Mušama bent po vieną įvartį kiekviename mače, neįmušo tik su Xerez kažkokiais mistiniais būdais.. O žinant kas atvyksta galima laukti ir daugiau. Netektys Valladolid: Manucho(Afrika), Arzo suspenduotas. Viskas daugiau viskas kaip ir tvarkoje, aišku gaila kiek dėl Manucho, kad nėra, tačiau ir be jo kam mušti yra. Atletico savoje stichijoje kolkas.. Copa Del Rey 3 įvarčius prasileido nuo Huelvos, Primeros klubui tai daug, ir faktas, kad su ginyba bėdų yra labai daug. Jeigu namuose sulošia dar normaliai, tai išvykose kolkas to nematyt. Atletico netekę: Aguero, Maxi, Ujfalusi, Perea, Paulo Assuncao. Ibanez, Lopez ir Reyes nėra visiškai sveiki, tačiau tūrėtų pasirodyti aikštėje.. Netekčių nemažai ir neblogai matome kaip atsiliepia jos komandai..


Taigi, Villareal patys vieni gali permušti šį totalą, nes priešininkas silpnas ir su prasta ginyba, na o bėdai esant galima laukti iš Valladolid įvarčio, nenustebčiau jei sulauktume ir dviejų, nes Atletico ginyba kiaura, o šeimininkai namuose atrodo gerai. Over atrodo labai lengvai, tikiuosi taip ir bus. Sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)