Select your timezone: Select
Sin

Recreativo Huelva - Atletico Madrid

01/06 23:00
Added 2010/01/06 23:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Svečių komanda pelnys įvartį abiejuose keliniuose (Svečių komanda pelnys įvartį abiejuose keliniuose) @215 3/10 -3.00

Recreativo Huelva. Segunda komanda, ten silpni vidutiniokai.. Rungtynių jų tikrai nemačiau nei vienų, tačiau, kad lygis skiriasi nuo Atletico manau suprantam daugelis.. Nors namuose ši komanda atrodo visai neblogai, tačiau pažvelgus įdėmiau nieko įspūdingo ten nėra.. Nugalėtos tos komandos kurios yra panašaus pajėgumo.. Ginyba tikrai nėra pati geriausia.. Jei jau Girona savaitgalį sugebėjo įmušti pora įvarčių, kodėl to paties negali padaryti Atletico..

Netektys: Nelabai domėjausi, ir faktiškai nelabai įdomu, savatgalį berods neteko vieno iš pagrindinių žaidėjų, kaip tai pakeis jų žaidimą neaišku, tačiau čia manau viskas priklausys nuo svečių kaip jie sužais..

Atletico Madrid. Primeroje neatrodo gerai, tačiau gal ta pergalė savaitgalį prieš Sevilla bus tas atsispirimo taškas, nuo kurio rezutlatai ims tik gerėti. Sudėtis gera, tačiau kažkaip nepavyksta komandai pasiekti gerų rezultatų.. Beje dar vienas geresnis dalykas, kad Atletico faktiškai paskutinis šansas iškovoti kelialapį į Europą, nes Primeroje abejoju ar pavyks pasiekti tai.. O čia, realu, jei viskas klostysis gerai. Didžiausia bėda ginyba, puolimas savo darbą atrodo atlieka. Atakuoti ši komanda mėgsta kaip ir daugelis Ispanijos ekipų, Huelvos ginyba nėra tas jų pergalių arkliukas ir šiandien gali tūrėti, nes vistik patirtis ir klasė daug didesnė pas Atletico.. Kaip bus pamatysim.

Netektys: Kun Agüero, Maxi, Perea, Roberto, Pernía and Pablo. Gaila, kad nebus Maxi ir Aguero, tačiau ir be jų atakuojančių žaidėjų yra..

Atletico registruoti žaidėjai:
Vartininkai: 1 Asenjo, 43 De Gea.
Gynėjai: 2 Valera, 3 Antonio López, 16 Juanito, 17 Ujfalus, 18 Álvaro Domínguez, 24 Cabrera.
Saugai:
6 Camacho, 8 Raúl García, 9 Jurado, 12 Assunção, 19 Reyes, 20 Simão, 23 Cléber Santana, 57 Cedric
Puolėjai:
7 Forlán, 58 Ibrahima.

Taigi, renkuosi tokį variantą, bandau pagauti gerą koeficientą, kuris atrodo realiai gali užkibti.. Sudėtis Atletico gera ir tokie atakuojantys žaidėjai kaip Forlan, Simao, Reyes, Jurado gali bet kada nuginkluoti varžovų vartus.. Tikiuosi bandys Atletico kabintis į šią taurę dėl to kelialapio į Europą, bei tikiuosi ta pergalė prieš Sevilla prižadins komandą naujiems iššūkiams. Huelva čia silpnesnė ir tikiuosi Atletico įrodys savo pranašumą abiejuose kėliniuose. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)