Select your timezone: Select
Sin

Cagliari - Roma

01/06 16:00
Added 2010/01/06 16:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over 2,5 (Over 2,5) @-105 5/10 +4.75

Cagliari - Roma. Čia laukiu nemažai įvarčių. Kodėl? Abi komandos turi gerus puolimus, tačiau didžioji dalis bėdų yra ginyboje. Roma sezoną pradėjo prastai, tačiau dabar atrodo įsivažiavo ir stovi 4 vietoje. Cagliari vos 13 vietoje, tačiau iki 6 vietos trūksta nedaug, tik 4pts. Taigi, kolkas sezonas jiem taip pat gana neblogas.. Cagliari metus baigė silpnokai, namie 3:3 su Napoli ir kiek ankščiau pralošta 2:1 prieš vietos Palermo.. Forma ankščiau buvo puiki ir žaidė labai gerai. Atakuoja ši komanda nemažai ir kas patinka, kad dažnai rezultatyviai, taip ir paliekamos spragos ginyboje.. Puolime konkurencija didelė, tačiau tai duoda nemažai vaisių, Matri, Nene ir Jeda kartu jau pelnė 18 įvarčių, taigi faktiškai puikus "trio". Taktika irgi paremta daugiau į puolimą. Dažnai jų rungtynės baigiasi rezultatyviai, manau to galima laukti ir šiandien. Roma kaip minėjau įsivažiavo ir turi jau 10 nepralaimėtų rungtynių, o iš tų 10 tik 2 lygiosios, daugiau pergalės. Forma gera. Paskutiniu metu rezultatyvumas taip pat pakilo. Beje komanda jau sulaukė pastiprinimo, iš Bayern atvyko Toni, nežaidė ten daug dėl problemų su treneriu, tačiau žaidėjas keliuose duotose savo interviu minėjo, kad labai nori grįžti į gimtinę. Roma manau išnaudos jį tinkamai, nežinia kokia jo forma, tačiau tikiuosi, kad busių patenkintas pamatytų vaizdu. Atakuojančių žaidėjų yra nemažai, Vucinic, Menez, Toni, Totti(tiesa jis nerungtyniaus šiose rungtynėse) saugai taip pat nemažai prisideda prie rezultatyvumo.

Šiose rungtynėse negalės padėti:

Cagliari: nieko labai rimto, tačiau bėdų ginybos linijoje yra.. Traumuoti Lopez ir Pisano. Pirmasisi pagrindinis žaidėjas, antrasis šioje situacijoje būtų pravertęs.. Nieko ypatingai rimto, tačiau Allegri negali jaustis ramiai, nes bėdų ginyboje ir su šiais žaidėjais buvo nemažai, o be jų gali būti dar daugiau.

Roma: negalės padėti du pagrindiniai žaidėjai, tai gynėjas Mexes, bei puolėjas Totti. Tikiuosi Toni tinkamai pavaduos traumuotą Capitano..

Taigi, čia laukiu rezultatyvių rungtynių, bet kuri komanda manau gali įmušti du įvarčius, ar kad abi po tiek pat, nes puolimas stipriosios šių komandų pusės.. Manau puolimas triumfuos šiose rungtynėse, nes ginyba šios komandos tikrai negali pasigirti.. Sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (2)

Comments (0)