Select your timezone: Select
Sin

Stoke City - Fulham

01/05 21:45
Added 2010/01/05 21:45 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Fulham (0.00) (Fulham (0.00)) @102.5 5/10 -5.00

Pataikius į forą pinigai grąžinami. Žodžiu, lygiosios - pinigus atgaunam. Pergalė - laimim.

Fulham su Stoke vidutiniokai. Fulham kiek stipresnis, tačiau tas skirtumas lentelėje nėra didelis.. Vieną dalyką čia įžvelgiu blogesnį, tas kad Stoke žaidžia namie. Sensacijų namie nepadarė su lyderiais, su kitais žaidė banguotai ir tas nepastovumas viena didžiausių jų bėdų.. Paskutiniai namų rezultatai neįspūdingi, pralošta Birminghamui metų pabaigoje, kiek ankščiau sunkias pergales iškovojo prieš WHU ir "Pompey", bei lygiosios su Wolves.. Nieko įspūdingo, nes faktas, kad priešininkai išvykose atrodo silpnai.. Birmingham, pakilime ir iš dalies pateisinamas rezultatas, tačiau taip netūrėtų būti.. Fulham, dabar taip pat ant bangos. Ir tikiuosi sulaukti teigiamo rezultato iš svečių pusės. Išvykose atrodo silpnokai, tačiau dabartinė forma leidžia tikėti, kad gali išsivežti 3 taškus iš Stoke. Vos viena pergalė. 4 lygiosios ir 4 pralaimėjimai. Atrodo neįspūdingai, tačiau.. Pralaimėta komandoms kurios namuose atrodo labai gerai.. Pralošta Villai, Wolves, Birmingham ir Chelsea, čia ir buvo jų paskutinės rungtynės su mėlynaisiais.. Pralošta minimaliai ir rungtynių gale. Forma puiki, nesenai pervažiuotas MU, lygiosios su Tottenham. Šiemet jau žaidė rungtynes FA Cupe, ten 1:0 nugalėjo Swidon. Minimali pergalė, tačiau suprantama, ginyboje leista pailsėti keliem gynėjam, saugų linijoje žaidėjai keli taip pat gavo poilsio.

Netektys, sugrįžimai:

Stoke City: šeimininkai netekčių šiam mačui kaip ir neturi.. Gera naujiena jiems, kad sugrįžta po suspendavimo gynėjas Ryan Shawcross.

Fulham: svečiai šioms rungtynėms jokių rimtų netekčių neturi, yra jos kelios, tačiau tikrai nėra reikšmingos.. Gera naujiena, kad grįžta gynėjas Brede Hangeland.

Faktiškai optimalios sudėtys pas abi komandas. Įdomus dalykas, Fulham prieš Stoke City sekasi gana neblogai, paskutinis pralaimėjimas jiems prieš Stoke buvo 1968 metais! Istorija ir tiek, tačiau tikiuosi ji po šių rungtynių nepasikeis.. Na renkuosi tokį variantą, nes Fulham geresnė komanda bent šiai dienai. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)