Select your timezone: Select
Sin

Chelsea - Watford

01/03 17:00
Added 2010/01/03 17:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Šeimininkų komanda įmuš abiejuose kėliniuose (Šeimininkų komanda įmuš abiejuose kėliniuose) @-128 7/10 +5.46

FA Cup.

Watford. Komanda iš Coca Cola, ten rezultatai klostosi gana normaliai.. Viena iš didesnių bėdų su šia komanda, tai ginyba, bei silpnas rungtynių žaidimas išvykose. Taip atrodytų nieko baisaus, tačiau tas sėkmingas žaidimas buvo sezono pradžioje, o tada Watford buvo geroje formoje, tačiau dabar viskas gana ilgokai nurimo ir rezultatai kardinaliai suprastėję.. Ne per seniausiai išvykoje pralaimėjo ir lygos autsaideriui, o tai manau reiškia nemažai.. Nors paskutines dvi rungtynes sužaidė gana sėkmingai, tačiau abejoju ar jie pajėgūs tinkamai sukovoti su Chelsea jų pačių aikštėje..

Chelsea. Nors ir minimaliai tačiau pirmauja aukščiausioje lygoje. Namuose žaidžia daugiau nei galingai. 9 pergalės ir 1 lygiosios! Puolimas namuose veikia puikiai, ginyba užtikrintai. Taip, paskutiniu metu kritikos nemažai pažerta ant šios ekipos, nes rezultatai artėjant metų pabaigai supreastėjo. Galbūt atspalaidavimas ar dar kas, galų gale Fulham, Birmingham puikiose formose, WHU sukovojo kaip dėl išlikimo, taip ir gavosi.. Šiaip ar taip manau šiose rungtynėse atsilieps tiek namų pranašumas, tiek lygių skirtumas..

Netektys:

Watford: Negalės padėti vienas geriausių ekipos žaidėjų, puolėjas Helguson. Taip pat nepadės Cathcart(gynėjas), Jenkins(saugas), Lansbury(saugas). Visi šie trys taip pat labai svarbūs Watford ekipai.

Chelsea: Na visų pirmą į Afriką išvyko Drogba, Kalou, Essien ir Mikel. Traumuotų sąraše vienintelis Bosingwa..

Chelsea registruoti žaidėjai:
Cech, Hilario, Turnbull, Ivanovic, Belletti, Alex, Carvalho, Terry, A Cole, Lampard, Ballack, J Cole, Zhirkov, Kakuta, Bruma, Matic, Malouda, Deco, Borini, Sturridge, Anelka.

Bei prognozuojama startinė sudėtis:

Cech, Ivanovic, Terry, Carvalho, A.Cole, Ballack, Lampard, J.Cole, Malouda, Sturridge, Anelka

Taigi, kaip matome Ancelotti sudėtį pasirinko optimalią, neaišku kaip ji ištikrųjų atrodys, tačiau tikrai netikiu, kad kažkuo daug skirsis nei prognozuojama.. Sudėtis atrodo stipri ir abejoju ar nukraujavęs Watford sugebės Stamford Bridge pasipriešinti "mėlyniesiems". Beje klubai buvo susitikę pernai metais FA Cup, tada 1:3 laimėjo Chelsea.. Na čia manau lygių skirtumas skiriasi akivaizdžiai ir tikiuosi tą Chelsea įrodys abiejuose kėliniuose.. Sėkmės!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)