Select your timezone: Select
Sin

Osasuna - Real Madrid

01/03 22:00
Added 2010/01/03 22:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Real -1 (Real -1) @-125 6/10 -6.00

Osasuna. Primeroje kolkas silpnas vidutiniokas, t.y. 12vieta, iki iškritimo ribos vos 4pts. Silpnai, tačiau tokioje pozicijoje jiems leidžia būti gana neblogai atrodanti ginyba, bei gana neblogai sužaidžia su savo lygio komandomis.. Atimti taškai iš Barcos, tačiau to labai nesureikšminu, greičiau čia prisidėjo didelė sėkmės dalis.. Svilla, Valencia užtikrintai nugalėjo šią komandą. Beje, artėjant link atostogų forma suprastėjo, nors priešininkai ir buvo stiproki.. Tačiau šiandien laukia dar stipresnis varžovas. Komanda labai lengva nuslopinti.. Pagrindinis variklis 33 metų Pandiani, vienas ne karys ir manau tai bus įrodyta, nes nuo jo Osasunos rezultatai nemažai priklausomi. Taigi, manau Real tūrėtų su savo puolimu įvekti gana neblogai atrodančią ginybą, bei pristabdę jų geriausią žaidėją, palengvinti sau žaidimą..

Real Madrid. Antroji vieta. Gana užtikrintai pirmauja su Barcelona. Tiesa nuo jos atsilikinėja dviem taškais, tačiau po vakarykščio katalonų kluptelėjimo pergalės atveju viskas išsilygintų.. Taigi, kaina pergalės gana nemaža, o žinant, kad norima varžytis šiemet su Barca nereikia prarasti taškų tokiose nereikšmingose vietose.. Išvykose atrodo neblogai, taip du pralaimėjimai, tačiau kam, Barcai ir Sevilla, abi ekipos namuose karaliauja, taigi kluptelėjimų buvo galima tikėtis.. Bei lygiosios su Sporting, kurie namuose atrodo gana gerai. Paskutiniu metu forma buvo puiki, paskutiniajame ture pervažiuota Zaragoza 6:0, išvykoje 2:3 palaužta Valencia, ČL 1:3 nugalėtas Marsellis. Taip laiko praėjo nemažai, tačiau tikiuosi, kad ši serija, bei rezultatyvumas bus pratęstas..

Netektys:

Osasuna: Visų pirmą suspenduotas svarbus gynėjas Josetxo. Traumuoti Sergio ir Oier, ne starto žaidėjai, tačiau ginyboje tikrai gana dažnai rungtyniaujantys.. Jau vien čia nemažai trumpą suoliuką turinčiai Osasunai. Neaišku ar galės pasirodyti Azpilicueta(gynėjas), Monreal(gynėjas) ir Aranda(puolėjas). Visi svarbūs ekipai, jei šie tikrai nepasirodytų tada labanakt Osasunai.. Ginybos linijoje faktiškai nieko rimto nebestovėtų.. O tai atsilieptų tikrai.. Taigi, bėdų ir taip yra, o jei dar šios trys pasitvirtintų, jų būtų labai daug.

Real: Į Afriką išvyko M. Diarra. Traumuoti Kaka, RvN, Guti ir Pepe.

Real registruoti žaidėjai:
Vartininkai: Casillas ir Dudek
Gynėjai: Ramos, Albiol, Arbeloa, Marcelo, Metzelder, Garay.
Saugai: Gago, L.Diarra, Xabi Alonso, Granero, Drenthe, R.Van der Vaart.
Puolėjai: Cristiano Ronaldo, Raúl, Benzema, Higuaín.


Pataikius į forą pinigai grąžinami. Papraščiausiai Real man čia geresni, šeimininkai turi bėdų.. Taigi, tikiuosi Real nepraleis šanso pasivyti katalonų.. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (1)

Comments (0)