Select your timezone: Select
Sin

Anderlecht - Dender

12/23 21:30
Added 2009/12/23 21:30 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Šeimininkų komanda įmuš abiejuose kėliniuose (Šeimininkų komanda įmuš abiejuose kėliniuose) @-149 8/10 +5.36

Belgijos taurė. Ką turim, Anderlecht Belgijos futbolo legenda, prieš mažai kam žinomą Dender, tiesa šis klubas praitą sezoną žaidė aukščiausioje lygoje, tačiau patvirtino, kad ne jiems dabar ten žaisti ir iškrito.. Dabar antroje lygoje silpni vidutiniokai. Forma paskutiniu metu irgi prasta, ginyba prasta.. Išvykose atrodo silpnai, žodžiu nieko gero. Čia labiau reiktų kreipti dėmesį į šeimininkus.. Anderlecht kolkas lyderiauja gana užtikrintai savo čempionate, forma gera, 8 pergalės iš eilės lygoje, Europos lygoje nesenai patiestas Ajax 1:3. Puolimas vienas geriausių Belgijoje, ginyba solidi, viskas atrodo gražiai ir suderintai, o vaisių matome akivaizdžiai. Namuose rungtyniauja solidžiai, nepralaimėta nei karto, 7 pergalės ir 2 lygiosios. Komanda patvirtina savo vardą rezultatais. Ką gali nuveikti toks Dender, o ypač išvykoje? Taip taurė tikrai nedidžiausias prioritetas tokiem klubam, tačiau lygoje gana sklandžiai viskas klostosi, taurėje kelias nebe toks ilgas, kodėl gi nepabandžius. Tą rodo ir Ariël Jacobs pakviestų žaidėjų sąrašas. O jis toks:
Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Bruzzese, Chatelle, De Sutter, Deschacht, Diandy, Frutos, Gillet, Juhasz, Kouyate, Kruiswijk, Legear, Lukaku, Mazuch, Rnic, Sare, Schollen, Suarez, Van Damme.

Faktiškai toks, koks ir lygoje, nėra tik pagrindinio vartininko Proto. Faktas, kad šis etapas turi būti praeitas, o su tokia sudėtimi jis gali būti praeitas gana užtikrintai ko ir tikiuosi.. Dender ir taip silpni, o prieš tokį Anderlecht vargu ar galės lygintis ir dar jų aikštėje.. Beje dar keletas statistikos, Anderlecht savo lygoje, namuose po pirmo kėlinio laiminėjo 6 rungtynes, 3 sužaidė lygiosiomis. Pralaimėjimų nėra po pirmo kėlinio, taigi tikiuosi sulaukti vėl teigiamo rezultato po HT. Praitą sezoną, kai Dender rungtyniavo 0:2, o namuose 4:0, beje tada irgi abu kartus pirmavo po pirmo kėlinio.. Aišku čia tik statistika, tačiau esant tokiai situacijai kokia dabar, galima to tikėtis ir šiandien, kas atrodo realu. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)