Select your timezone: Select
Sin

Schalke 04 - Herta

12/06 18:30
Added 2009/12/06 18:30 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Schalke -1 (Schalke -1) @-143 8/10 +5.60

Schalke. 4 vietoje, praitas rungtynes pralaimėjo išvykoje atsigaunančiam Borussia M'gladbach 1:0 ir taip nutraukė savo 9 nepralaimėtų rungtynių serija, tačiau abejoju ar tas pralaimėjimas labai paveiks ir tai atsilieps šiose rungtynėse.. Namuose ši ekipa rungtyniauja gerai ir užtikrinta, taip buvo pora pralaimėjimų, tačiau jie buvo senokai ir galima juos pamiršti. Žaidimas drausmingas, sudėtis gera, tad manau namie tikrai turi patvarkyti apgailėtiną Hertą.. Šioms rungtynėms neturi jokių naujų netekčių, apskritai vienintelis Kenia kiek svarbesnis iš ankščiau truamuotų.. Daugiau visas pagrindas yra, tad manau sugebės parklupdyti įtikinamu rezultatu Herta.

Herta. Jokių atsigavimo ženklų.. Vidurį savaitės turėjo sunkias rungtynes su Ventspils, kurias laimėjo 0:1. Manau, tai gali atsiliepti šiose rungtynėse. Vokietijos lygoje, rezultatai apgailėtini.. Paskutiniame ture, namie nusileido 1:3 Eintracht. Komanda neįspūdinga, tačiau laimėta užtikrintai. Apgailėtina daugiau nieko.. Išvykoje iškovotas vos vienas taškas ir viso labo įmušti tik 4 įvarčiai.. Baisu daugiau nieko.. Kodėl tūrėtų šiose rungtynėse atsigauti, nematau jokių priežaščių. Juolab, kad varžovas tikrai geras ir namuose žaidžia užtikrintai. Hertos puolimas prastas, Schalke turi vieną iš geriausių ginybų Bundeslygoje, tad manau, kad jie pasižymės šansai gana minimalūs.. Ginyba Hertos prasta, praleista 30 įvarčių, o su ginyba ir šioms rungtynėms yra bėdų.. Negalės padėti suspenduotas pagrindinis gynėjas Friedrich, be jo ji tūrėtų būti dar labiau skylėta, tad manau problemų Herta tūrės nemažai..


Taigi, renkuosi šį variantą, papraščiausiai abejoju ar apgailėtina Herta sugebės pasipriešinti namuose gerai atrodančiai Schalkei.. Ginyboje turi bėdų, vidurį savaitės žaidė sunkias rungtynes, kai tuo tarpu Schalke tūrėjo kurkas daugiau poilsio.. Laukiu užtikrintos Schalke pergalės. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)