Select your timezone: Select
Sin

Manchester United - Bochum

12/05 16:30
Added 2009/12/05 16:30 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Manchester United (Manchester United) @-200 9/10 +4.50

Fantasy match!


Manchester United. Žaidžia išvykoje prieš WHU. WHU ten yra nukraujavę ir tos traumos tikrai atsilieps jų žaidimui, nes jos gana rimtos.. MU taip pat turi netekčių, tačiau jos ne tokios stiprios, o ir suoliukas šių abiejų komandų skiriasi ryškiai.. Einant prie esmės, nors WHU ir gana neblogai atrodo paskutiniu metu, tačiau šiandien žais prie MU kurie, drausimnga žaidimą demonstruojanti ekipa. Puolimą turi gerą, nuo soliuko pakilę irgi ne ką pavojingesni.. WHU ginyba labai prasta.. Pažiūrėjus į jų paskutines kelias rungtynes truputį baisoka, kai sugeba prasileisti po tris įvarčius, nuo silpnų vidutiniokų.. Bėdų ginyboje turi ir manau MU tuo tikrai pasinaudos. Viskas bus jų rankose, tad tikiuosi nepaves ir nugalės įtikinamai..

Bochum. Neįkertu kodėl juos parinko MU priešininkais, abiejų šių ekipų lygis skiriasi kaip diena ir naktis.. Bochum šiandien žaidžia prieš Stuttgartą išvykoje. Stuttgart paskutiniu metu atrodo po truputį kylantys į dienos šviesą, taip praitą turą gavo į kaulus nuo Bayer 4:0, tačiau žaidė išvykoje ir prieš puikiai atrodantį varžovą. Sudėtis šioms rungtynėms optimali, tad Bochum bus sunku. Kalbant apie Bochum, netekčių turi ir vieną nemažą, bet gerą šiam statymui, netekę vieno pagrindinių savo žaidėjų Azaouagh, saugas kuris rezultatyvumu nusileidžia tik puolėjui Klimowicz. Nors apie tą bendrą ekipos rezultatyvumą ir sunku kalbėti, nes jis tikrai nėra įspūdingas, o ypač išvykose, 4 įvarčiai per 7 turus. O tie įvarčiai irgi savotiškai atrodo, mušta arba nevykėliams tokiem pat, arba prastai atrodantiems..


Taigi, renkuosi MU pergalę, nes manau jie bent porą įvarčių tūrėtų įmušti į WHU vartus.. Bochum, ko laukiu iš jų? Maximum vieno įvarčio, daugiau būtų kažkas įspūdingo.. Sėkmės.



18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)