Select your timezone: Select
Sin

Aston Villa - Hull City

12/05 17:00
Added 2009/12/05 17:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Aston Villa -1 (Aston Villa -1) @-133 7/10 +5.25

Pataikius į forą pinigai grąžinami.

Aston Villa. Komanda gana solidi, tiek turinti gerą sudėtį, tiek namuose rungtyniauja gerai, tiek turintys gerą strategą. Tikrai nepasakysi, kad forma, gera, tačiau pažiūrėkim su kuo žaidė. Lygiosios su Burnley kurie šį sezoną kanda namuose daug kam.. Lygiosios su Tottenham, jie puikioje formoje, tačiau Villa vistiek atsilaikė ir galima paploti ginybai, nors kartais gelbėjo ir sėkmė, tačiau žavėjausi, kad sugebėjo nepraleisti įvarčio, kai "spursai" taip spaudė. Vidurį savaitės atsitiesė taurėje 2:4 palaužę Pompey.. Kaip minėjau namuose rungtyniauja gerai. 4 pergalės, 2 lygiosios ir 1 pralaimėjimas.. 1:1 su Man.City ir Tottenham, pralaimėjimas Wigan, tačiau tai sezono pradžia buvo, aišku kiek netikėta, tačiau to nesureikšminu.. Rezultatai Villa Parke puikūs ir tikiuosi bus pratęsti. Naujų netekčių šiom rungtynėm neturi, tad sudėtis praktiškai optimaliausia..


Hull City. Rašiau jau praeitą savaitę apie juos, tad daug nesiplėsiu šį kartą, nes niekas faktiškai nepasikeitė.. Iš rezultatų sprendžiant forma puiki, nepralaimi jau 4 rungtynes iš eilės, tačiau. Trys rungtynės prieš tai namuose žaistos, tačiau priešininkai nestipriausi, tai taip ir susirinko sėkmingą seriją, antrą jie čia gali bandyti kovoti, ką ir padarė.. Praitą savaitgalį lygiosios Mančesteryje su vietos City. Tačiau ir čia sėkmė nusišypsojo, nes vartus išsaugojo gana sausus, nes City neišnaudojo daugybės progų.. Abejoju ar šį kartą jiems pasiseks, nes Hull išvykose apgailėtini, be to Villa namuose žaidžia puikiai, tad manau dovanėlių nebesulauks ir grįš su tuščiu kraičiu. Netektčių naujų taip pat neturi, tad sudėtis tūrėtų būti tokia pati kaip ir praitą savaitgalį.

Renkuosi šį variantą, dėl apsidraudimo jei nesugebės laimėti dviem įvarčiais, bent vienu manau tikrai tūrėtų laimėti, nes abejoju, ar Hull sugebės pasipriešinti tokiai stipriai komandai išvykoje. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)