Select your timezone: Select
Sin

Manchester City - Hull City

11/28 17:00
Added 2009/11/28 17:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Man.City -1 (Man.City -1) @-126 7/10 -7.00


Manchester City. Lygiųjų maratonas, daugiau nieko. Tačiau šiandien, tai gal nutrūks? Tikiuosi. Kolkas laikosi 6 vietoje, normaliai, nelaiminga serija nieko daug nesugadino, tikslas būti top 4 ir kolkas, tai netoli, tačiau rungtynių dar begalė ir reikia imti taškus namie prieš tokius kaip Hull. Namuose City dar nepralaimėjo. Čia žaidžia rezultatyviai, muša minimum po du įvarčius paskutiniu metu, o šiandien manau galima laukti ir daugiau... Traumuotas tik Petrov, daugiau viskas kaip ir gerai. Sudėtis stipri ir įrodė jau šį sezoną kokie galingi gali būti, tačiau kažkoks prakeiksmas užkibo ir neatkimba.. Šiandien bus kitaip!


Hull City. Statymo esmė čia Hull, kurie manau nesugebės tinkamai pasipriešinti.. 15 vieta su 15 taškų. Nieko gero, nors trys paskutinės rungtynės geros, tačiau jos visos namuose. Nugalėti Stoke ir Everton, lygiosios su WHU, pergalės iškovotos, tačiau sunkiai, o ir pripažinkim komandos nėra įspūdingos. Gera serija, tačiau ar ilgam, šios rugntynės išvykoje, kaip žinia čia Hull sugebėjo pelnyti tik 1 tašką prieš nevykėlius Wolwerhampton. Įmušti 4 įvarčiai, praleista net 17. Baisu ir net labai.. Komanda galinti rodyti dantis namuose, tačiau išvykose ne jiems, tai daryti, o ypač prieš tokias komandas kaip City.. Naujų netekčių šioms rungtynėms neturi. Beje dar vienas pliusas į Man.City pusę, tas, kad City žaidė praeitą savaitgalį, o Hull trečiadienį. Manau, tai irgi tūrėtų atsiliepti tokio mesitriškumo komandai..

Renkuosi Man.City forą, nes jie papraščiausiai geriau suklijuota komanda, Hull išvykose apgailėtini. Taigi, tikiuosi serija nutrūks.. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)