Select your timezone: Select
Sin

Bordeaux - Juventus

11/25 21:45
Added 2009/11/25 21:45 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Juventus (0.00) (Juventus (0.00) ) @-105 8/10 -8.00

Apsidraudžiu ir renkuosi šį variantą. Tačiau ir gryna pergalė atrodo neblogai.

Bordeaux. Jau užsitikrinę vietą kitame etape, tačiau vienas klaustukas ar bus pirmi, ar antri. Pergalė šiose rungtynėse garantuotu pirmą vietą, tačiau aš abejojų jų galimybėmis šiose runtynėse. Pirmos rungtynės Turine baigėsi 1:1 ir galiu drąsiai teigti, kad Bordo pasisekė, kad pasiekė lygiasias. Forma komandos nėra gera paskutiniu metu, du pralaimėjimai iš eilės Ligue 1. Prieš dvi savaites Lille 2-0 ir šį savaitgalį namuose 0:1 pralaimėjo Valenciennes. Šio savaitgalio pralaimėjimas nepateisinamas, tačiau yra tam priežastys. Tai Gourcuff. Be jo ši komanda labai lengvai pažeidžiama, šis žaidėjas, tai daugiau nei pusę Bordo smegenų, kai jo nėra komandos rezultatai ryškiai suprastėja ir tokių pavyzdžių buvo ne vienas ir ne du. Beje, nemažai šansų, kad nepasirodys Chamakh. Dar vienas Bordo lyderių. Nieko gero, tačiau nieko ir blogo, lygiosios nebūtų blogas rezultatas, žinant, kad kišenėje kelialapis jau yra.


Juventus. Antroji vieta, ir 4pts deficitas nuo Bayern. Iškovota pergalė garantuotų kelialapį, pralaimėjimas blogai, lygiosios nėra blogai, tačiau viską atidėti paskutinėms rungtynėms kiek rizikinga. Manau bus siekiama pergalės, klubas galingas ir kolkas neblogoje formoje. Prieš porą savaičių nušlavė Atalanta 2:5, o šį savaitgalė 1:0 nugalėjo Udinese. Tikėjau, kad su Udine susitvarkys didesniu skirtumu, tačiau priešininkai žaidė gerai ginyboje ir tik minimaliai nusileido. Naujų netekčių šioms rungtynėms nėra, iškritę visi tie patys kaip ir prieš savaitgalio rungtynes. Aikštės vidurį paskutiniu metu išsikovoja nesunkiai, o šiose rugntynėse manau bus lengviau, tai padaryti vien todėl, kad nebus Gourcuff. O nuo to viskas ir prasideda.. Saugų linija puikiai išrikiuota, Melo, Sissoko arba Poulsen puikiai griauna atakas, o ir pasijungti reikalui esant moka taip pat gerai. Diego, Camoranesi ir Giovinco demonstruoja savo sugebėjimus ir universalumą.. Saugai atlieka daug darbo šiai komandai. Grįžęs Del Piero pridės dar daugiau universalumo atakose.. Žodžiu, viskas man žiūrisi visai gražiai ir tikiuosi, tai dar kartą pademonstruos..


Renkuosi šį variantą apsidrausdamas. Juventus stipri komanda, kuri tikrai norės šiose rungtynėse pasiekti maksimalų laimėjimą. Bordo be savo smegenų prieš silpnesnias komandas atrodo silpnai, o čia dar geresnė ekipa ir manau tuo tūrėtų pasinaudoti. Sėkmės.


18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)