Select your timezone: Select
george

Latvija - Puerto Rikas

07/08 16:00
Added 2016/07/08 07:40 | 1 thanks
  • Yes: 44.0%
  • No: 10.0%
  • No Opinions: 46.0%
  • Voted: 100

Pick: Puerto Rikas @145 10/10 +14.50

Sveiki, visi
nežinau, ką lažybininkai įžvelgia latvių pusėje, kad tokias linijas siūlo.
Latvija atvyko į šią atranką labai nepajėgi, kokia galėtų būti ištikrųjų. Atvažiavo su daug jaunų žaidėjų, kurie nematę aukšto lygio rungtynių. Realei tik starto penketo žaidėjai yra mate šilto ir šalto, bet visą turnyrą, sunku bus ištempti 5 krepšininkams. Kitas dalykas latvijai su čekija pasisekė tose rungtynėse labai 3 abejotini švilpukai i latvių pusę tada ir palūžo čekijos rinktinė, taip gal iškarto lošę būtų su serbija.
Visa latvijos rinktinės našta taškuose gula ant šių žaidėjų, blūms, stelnieks, kaspars beržins, timma ir bertans, visi kiti yra labai jauni ir nepatyrę, aukštaugiams iš viso dar daug trūksta įdyrbio tiek silins, pasecniks, pagaliukai stovi. ir tiek. tiesiog manau latvija išpūstas burbulas. aišku jei būtų atvyke porzingis, bertans (laboral kutxa) ši rinktinė gal ir olimpiadoje žaistų o dabar nematau aš jų finale.

Puerto rikas, gerai atrodė su serbijos rinktine, ir jokių šansų nesuteikė angolos rinktinei, puerto rikas, daug kartų žaidė aukščiausio lygio turnyruose o ir žaidėjai turi begalė, patirties, ir po krepšiu šiuose rungtynėse turės didesne jega sanchez rosa ir holland geresnio sudejimo vyrukai negu latvijos, ir gyneju grandis arroyo ir barea atrodo solidžiai, abu gerai lošia, tas pats nba patirties turintis balkman labai gero sudėjimo naudingas komandai.

Vienintelis latvijos šansas šiame mače tritaškiai, jei kris gali latviai bet ka įveikti. visi kiti kozeriai tiek komandinis žaidimas tiek po krepšiu yra puerto riko pusėje.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)