Select your timezone: Select
M.Odegaard

Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder

05/17 01:00
Added 2016/05/16 19:08 | 0 thanks
  • Yes: 45.5%
  • No: 27.3%
  • No Opinions: 27.3%
  • Voted: 22

Pick: Oklahoma City Thunder (+8.5) @-125 7/10 +5.60

Startuoje Vakaru konferencijos pusfinalis, GSW su Curry, Green ir Thompson priima OKC su Westbrook ir Durant. GSW tiketai nusibrove iki finalo, kur OKC daugeli nustebino kadangi ne maza dalis tikejo jog butent Spurs bus GSW varzovai Vakaru konferencijos finale. Toks nusiteikimas dave OKC extra motyvacijos ir uzsivedimo irodyti jog tas daugelis klydo.
Atsizvelgent i visa statistika GSW yra favoritai siandien + sitoje serijoje ir visiskai to neneigiu kadangi butent jie laimejo visus 3 tarpusavio susitikimus per reg sezona todel tokia fora pirmose varzybose visiskai nestebina. Taciau manau jog OKC duos daugiau kovos GSW nei daugelis galvoja ir to priezastis yra Westbrook zveriska forma + ant Durant nugaros kabancios plytos del iki dabar nelaimeto ziedo.
Kaip jau minejau visus 3 kartus si sezona GSW palauze OKC, taciau atidziau paanalizavus tuos susitikumus matosi jog OKC tikrai dave kovos ir jai ne prasti ketvirti keliniai jie butu iskovoje minimum 1 o gal ir 2 pergales. Tada buvo reg sezonas, komandos naudojo ilgesnius suolelius, zinant jog OKC suolas ne geriausias jiem tai budavo kliutis, taciau dabar per playoffs pagrindas RW ir KD gauna pailset vos po kelias minutes o tai reiskia labai daug... kadangi bent vienam likus aiksteje per visas varzybas OKC gali nenuimti kojos nuo gazo. OKC 4 pergales pries Spurs per 6 susitikimus turetu irodyti ne vienam jog jie yra uzsibreze kazka irodyti. Asmeniskai laukiu labai atkakliu varzybu, o gal net ir OKC pergales. (PS manau GSW laimes serija, bet nenustebintu OKC pergale siandien).

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)