Select your timezone: Select
premier

Manchester City - PSG

04/12 18:45
Added 2016/04/12 16:46 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 50.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 4

Pick: Over (2,5 Golo) @1.720 10/10 -10.00

Sveiki.
Siandien mano pasirinkimas bus bendras 2,5 golu overis.
Pirmas varzybas jau pamatem kad abi zaisti puolime ir kurti labai patinka , o ginyba tik po to.. Pas Man City nebus kapitono V.Kompany kas Man CITY gynyba padaro silpna , bet musu statymui tik i nauda sitas.Pas PSG nebus D.Luizo irgi tvirtas vidurio gynejas visada starte buna , o siandien del korteliu nebus ir turetu biski isbalancuoti PSG nauja gyneju linija.
Abieju komandu treneriu kalbos, kad zaidimo stilius nuo pirmu varzybu nepasikeis.

Manuelis Pellegrini : dėl pirmų rungtynių rezultato neketina keisti savo komandos žaidimo stiliaus, todėl „Man City“ žais atakuojantį futbolą. „Ši „Man City“ komanda yra pasiruošusi mušti įvarčių ir pasiruošusi žaisti. Jei galvosime, kad mums reikia lygiųjų 0-0, tada pralaimėsime, nes ne taip mes dažniausiai žaidžiame. Dėl to savo žaidimo stiliaus ir nekeisime“, – sakė M.Pellegrini. „Kiekvienas mačas būna skirtingas. Nesvarbu, kas įvyko čia per kitus turnyrus. Svarbiausia yra dabartis ir tai, kad žaisime antrą mačą su PSG. Paryžiuje žaidėme apylygiai ir savo pasirodymu pademonstravome, kad galime žengti į kitą etapą“. „Spauda negalvojo, kad mes turėjome kokių nors šansų žengti į pusfinalį, bet per pirmas rungtynes parodėme, kad esame tokio pačio lygio komanda kaip PSG“, – užbaigė M.Pellegrini.


Laurentas Blancas : dar kartą pabrėžė, kad jiems reikia mažinti klaidų skaičių, tačiau treneris yra tikras, kad jiems pavyks įmušti įvarčių Mančesteryje, jei jie žais taip pat, kaip žaidė per pirmą mačą. Treneris taip pat iškėlė aiškų tikslą – įmušti daugiau nei „Man City“ klubas. „Dar kartą peržvelgėme klaidas, kurias padarėme pirmojo mačo metu. Nebuvome kompaktiški. Suteikėme per daug erdvės „Man City“ klubui. Su jų turimais žaidėjais, jie visada tau kels rūpesčių“, – kalbėjo L.Blancas. „Turime sužaisti kaip įmanoma aukštesnio lygio mačą, lyginant su pirmomis rungtynėmis. Praėjusią savaitę rungtynės nebuvo fantastiškos ir turime būti kiek efektyvesni, bet jei sukursime tiek progų, kiek jų sukūrėme per pirmas rungtynes, esu gan tikras, kad įmušime daugiau įvarčių“. „Po pirmo mačo pabaigos mes supratome, kad nepasinaudojome savo šansu. Galėjome būti daug geresnėje pozicijoje. Kai pažiūri į mūsų sukurtas progas, supranti, kad nusipelnėme daugiau įvarčių. Taip pat neįmušėme 11 metrų baudinio. Dabar „City“ turi išvykos įvarčių pranašumą, bet viskas paprasta – turime įmušti daugiau nei „Manchester City“, – užbaigė L.Blancas.


18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)