Select your timezone: Select
lillardas

Braves - Cardinals

04/09 00:00
Added 2016/04/08 20:19 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Cardinals (-1.5) @107 8/10 +8.56

Na, ir nakciai 3 pasirinkimai is MLB lygos.

1) Braves - Cardinals. Cardinals pradejo sezona 3 pralaimejimais isvykoje Piratam, kurie siemet nepaprastai galingi. Tokios pradzios nepamenu kada yra tureje Cardinals, todel pries toki varzova kaip Braves turetu pasismaginti ir islieti visa pykti. Braves siemet bus viena silpniausiu komandu. Sudetis ant popieriaus gal ir nebloga, bet nera nei trenerio, nei kazkokio tai tikro lyderio kuris galetu traukti komanda paskui save. Apie pitcherius net nesnekesiu, nes ten baisus vaizdas isvis. Taigi Cardinals reikia pergales ir jie ta pergale pasiims, net neabejoju tuo. Spejimas butu 6-3.

2) Mariners - A's. Na, cia vel gi, viskas kaip ir aisku bent jau prematch. Sietlo puolimas siuo metu dirba nepriekaistingai, ka mateme ir Texase, Walkeris neblogas pitcheris, namu atidarymo varzybos, pilna arena, gera atmosfera ir Oaklandas vieni didziausiu rivalry komandu jiem taigi susikaupimas maximalus. Apie A's nera ka sneketi, vidutiniokai, bandantys su mazu biudzetu kazka nuveikti bet cia nebe 2002 kur moneyball strategija veike. Sedi dugne jau pora metu, sedes ir vel siemet, nes sudetis nepakitus visai beveik, tik dar susilpnejo pitcheriu grandis. Pagal dabar rodoma zaidima tai turetu nusluoti Sietlas juos. Mano spejimas butu 7-2.

3) Blue Jays - Red Sox. Sios dvi komandos siemet varzyzis del savo konferencijos nugaletoju vardo. Is esmes tai apylyges komandos, su pasakiskais puolimais, geri pitcheriai, moka gintis, pilna All Staru, zodziu abidvi turi viska ko reikia pretenduoti i Cempionu titula. Ryt jau nebesirinkciau tokio varianto, bet dabar imu tik delto kad pitcheris bus Stromanas pas Toronta ir bus Home Opener, o Toronte atmosfera viena geriausiu visoje lygoje. Zodziu, varzybos gal ir bus apylyges, didelio rezultato tiketis nereiketu bet manau kad laimes Torontas apie 2-3 taskus.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)