Select your timezone: Select
darkacius

Zalgiris - Trakai

03/02 16:00
Added 2016/03/02 12:41 | 1 thanks
  • Yes: 25.0%
  • No: 25.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 16

Pick: Zalgiris (0-1) @-102 7/10 +6.86

Vilniaus „Žalgiris“ – Trakų „Trakai“. Kovo 2 dieną 18.10 val. Vilnius, „Sportimos“ maniežas.

Praėjus vos trims dienoms, Supertaurės dalyviai susigrums ir vėl – tik šį kartą „SMScredit.lt A lygoje“. Jeigu „Žalgirio“ pasirodymas savaitgalį buvo toks, kokio galėjome tikėtis, tai situacija „riterių“ komandoje verta dėmesio.

„Žalgiris“ nesužaidė pačių geriausių rungtynių, tačiau nuo suolo į aikštę mesti futbolininkai pagyvino komandos žaidimą. Tie, kurie buvo pakeisti, turės daugiau jėgų negu „riteriai“, bet sunku nuspėti, kaip keisis starto vienuoliktukas, lyginant su Supertaurės rungtynėmis. Valdas Dambrauskas turi malonią problemą padalinti visiems žaidėjams laiką, o tokį futbolininką kaip Elivelto į aikštę mesti po keitimo yra didelė prabanga.

Lyginant su Supertaure, Valdas Urbonas galės verstis dar trimis opcijomis. Viena iš jų – rezultatyvių perdavimų ekspertas Jurijus Mamajevas ir du naujokai – Titas Vitukynas bei Modestas Vorobjovas. Jeigu rusas bus pasiruošęs, jis, be jokios abejonės, turėtų užimti vietą starto sudėtyje, o kiti du saugai gali svariai prisidėti žengę į aikštę po keitimo. Dvikovos su „Žalgiriu“ pabaigoje Jevgenijus Zasavickis buvo priverstinai pakeistas ir sunku pasakyti, ar artėjančiam mačui jis bus maksimaliai pasirengęs.
alyga.lt/

zaistos taures rungtynes pries dvie dienas (su pratesimu), trakai bus ianaudoje daug jegu, kas matesi pratesimo metu- subyrejo komanda. sezono pradzia ir zaidejai nera prate prie tokiu kruviu, tad siu dvieju dienu neuzteks pailseti. zalgiro rotacija vel didziule, zaidejai apylygiai stiprus, net laika padalinti bus sunku (kas startineje, kas keitime ir kitose rungtynese atvirksciai).
todel renkames pranasuma, pataikius pinigai grazinami.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)