Select your timezone: Select
nba1

San Jose Sharks - Buffalo Sabres

02/27 03:30
Added 2016/02/26 09:43 | 0 thanks
  • Yes: 33.3%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 66.7%
  • Voted: 6

Pick: Buffalo Sabres (rungtyniu nugaletojas) @210 6/10 +12.60

Taigi dar keleta mano statymu, pradesiu nuo LKL.

1. Neptunas namie yra galinga komanda, kuri gali nukauti visus, bet deja LKL Neptunui truksta dar tokio zaidimo, gal perdaug sita komanda nuvertina LKL kad cia atiduoti visa save, ar Neptunas gali pakrauti malku Rytui, zinoma, yra tikriausiai ir noras atsirevansuoti, bet visgi busiu vel nemadingas ir eisiu su rytu, galbut jei uz Neptuna butu kofas bent trys tai statyciau uz ji, o su tokiu kofu , geriau deti uz Ryta, na taip isvykos rytui nelabai sekmingos, bet komanda tikrai negalima nuvertinti, Kavaliauskas pagaliau uzjudejo, pas Neptunas Grantas negelezinis kad zaisti 40 min, Plastedas gintys nemoka, iskart prazangos, tai manau su aukstaugiais bus problemmu, taip pat rytas turi snaiperiu, Giedraitis yra paskolintas i Siaulius, bet paskutynese varzybuose jis beveik ir nezaide, Neptune bus naujokas is Australijos, paziuresim ko jis yra vertas, taigi statymas uz svecius.

2. NBA ir Dallaso minusine, komandarandasi 7 vietoi ir gali bet kada is jos nusileisti, uztenka tam vos keliu pralaimejimu, motyvacija iskart dydesne, plius namai,plius visi zaidejai sveiki, netoks galingas varzovas, taigi viski pliusai krenta namams, Denveris jei stebuklingai pradetu skinti kiekviena pergale aks mazai tiketina galbut ir pasiektu playoffus bet dabar nuo ju skyria 6 pergales, tikrai nemazai, bet mano akimis namai pajegesne komanda.

3. NHL, na dabar jau kitas reikalas, Devils zais namie, si naktys buvo labai nemaloni kisenei, tikiuosi komanda pasiruosus man grazinti pinigeliu, taigi Devils vis dar toi pacioi 9 vietoi ir vis dar jiems truksta pergaliu iki playoffu, o tiksliau vienos, zinoma reiketu daugiau kad uzsitikrinti vieta, komanda namie zaidzia gerai, Tampa bay sedi kur kas auksciau plius yra suzaidusi tik 60 rungtyniu, taigi dar dar gali nepanikuoti, tuo tarpu NJ jau reikia susimastyt 62 rungtynes ir taskelis skyria nuo playoffu, netgi ir sitos pergales gali neuztekti pakilti, taigi einu su labiau motyvuotais namais.

4. Na ir paskutynis irgi is ledo ritulio dogas ;D patinka nors viena toki pagauti, vakar truputi nepataikiau, nuvertinau Rockets)) taigi ledor rytulis, dvi rungtynes man patiko tai Anaheim ir San jose, abidvi sios komandos su 1.6 kofu, imti toki kofa manau tikrai neverta, vakar isitikinom rungtynese pries Dallasa, nujauciu kad kazkuris siandien degs, Anaheim pries lygos outsidere, kazkada Edmonton turi iskovoti pergale, o ir serijom ateina galas, tik paligynus su kitom rungtynem Buffalo turi daugiau sansu laimeti pries Sharks, taigi manau ir imsiu jos, Buffalo tikrai gali pasipresinte rikliams, ir tai jau dare nekarta, Sabres labai neparankus varzovas jiems, taigi ju pergale siandien manau tikrai gerai ziurisi, tiesa pasakius uzdesiu po 20 eu, uz Edmonton ir Buffalo nes turiu nuojauta kad kazkuri siandien ims.

Sekmes.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)