Select your timezone: Select
nba1

Philadelphia Flyers - Minnesota Wild

02/26 00:00
Added 2016/02/25 11:13 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 4

Pick: Minnesota Wild (rungtyniu nugaletojas) @-110 8/10 -8.00

Pagaliau naktele buvo pelninga, taigi meginam dar karteli, 4 statymai is manes, kaip visada NBA na ir truputi NHL.

1. Imu vel Oklahomos minusine, vakar komanda pagaliau iveike Dallasa, po dvieju nesekmiu namie, komanda turi atsitiesti ir grizti i pergaliu serija, vakar mano akimis varzovas buvo stipresnis negu bus siandien, o siandien Okl kovos pries Pelicanus, kurie dar gali pasiekti playoffus ir kurie turi praradimu, nebus Pondexterio, Evanso, Gordono, Asiko, neaisku ar zais Cole, Oklahomoje viskas tvarkoi, traumu nera, minusas tas kad Oklahoma zais antras rungtynes is eiles, bet NBA zaidejams tai ne staigmena, tokiu tempju jie zaidzia istesus metus, taigi pergale manau garantuota, bet as eisiu su minusine, tereikia apsiginti nuo Daviso, o gintis tikrai yra kam, Ibaka, Kanter. Sekmes.

2. Ledo ritulys ir vel einu su viena is tu komandu kuri man nesa pelna, tai Minnesotos komanda, abieju siu varzovu tikslai aiskus, patekimas i playoffus, tiek viena tiek kita siekia to, bet Minnesota kur kas arciau randasi playoffu ir turi kur kas daugiau sansu ten patekti, nuo 8 vietos skyria 4 taskai, plius 3 rungtynes rezerve, reiketu sita rezerva isnaudoti ir grebti kiekviena pergale ir varzovai palankus nes ju zaidimas namie yra blankus, beto komanda turi atsirevansuoti uz pralaimejima si sezona, Minnesota uzjudejo kai pakeite treneri, 4 pergales is eiles ir 1 pralaimejimas, tikiu kad komanda siandien parodys charakteri ir gera zaidima.

3. Ir dar vienerio ledo ritulio rungtynes, Jackets pries Devils, kam pergale svarbi labiau? Zinoma Devils, nes komanda siekia patekti i playoffus ir galimybiu turi sita komanda daugiau negu reikia, nes skyria vos 1 taskelis, ju varzovai nuo playoffu labai toli, 14 vietoi esantys ir 56 taskus turintis Jacketsmanau gali tik pasvajoti si sezona patekti i playoffus, zinoma komanda gali pradeti visus draskiti is eiles, bet ir tai neaisku ar sita komanda pateks i top8, taigi statymas mano manymu labiau motyvuotos komandos, tai Devils.

4. Na ir paskutynis statymas, idomiausias ir man labai patinkantys tai duogu pasirinkimas is NBA, taigi gaudau dideli kofa, kas geriausiai tinka siandienos pergalei, Orlando, Bucks, Pelicans, Rockets ar Utah, na pradesim nuo pradziu:

Orlando? Manau statyti pries GSW komanda ziauriai rizikinga, ir kaip minimum kvaila, zinoma komanda nera neiveikiama ir buvo pralaimejusi ir Denveriui ir Detroitui ir Portlandui, bet mano manymu komandu lygiai ziauriai skyriasi ir jei cia stovetu nu kaip minimum koks Torontas ar LAC ar dar kazkas tai galbut sauciau bet ir tai greiciausiai deciau uz GSW nes kofas butu neblogas, bet cia Orlando zaidimas ju prastokas, ir deti uz jos tikrai kvaila.

Toliau Rockets galvojau apie jos, bet ju zaidimas neprognuozojamas ir deti uz jos taip pat nekyla ranka, nes visu pirma Portlandas ziauriai gera forma rodo paskutyniu metu, o namuose jie tiesiog monstrai, nors nuojauta truputi kuzda kad Rockets gali, bet visgi nedristu imti jos, daugiau megstu deti pries jos,

Utah, nezinau ar galima sivis jos vadinti dogais su tokiu zaidimu koki jie demonstruoja namie ir siaip ju kofas nera toks didelis kad meginti kazka gaudyti, Spurs komanda galinga deti pries jos irgi nelabai norisi, tikriausiai dvi komanda pries kurias man nekiltu ranka deti tai Spurs ir GSW, Utah tikrai gali namie nukauti jos, bet kofas nevertas rizikos.

Pelicans, dAug cia nerasysiu nes jau sita statyma aprasiau, turi netekciu, pliusas kad zais namie ir kad OKl komandai antra isvyka, komanda motyvuota nes sekia Playoofus, bet Okl visiskai pasveikusi ir manau ims lengvai sita pergale pries Orleans.

Na ir liko du tai Bucks ir...a ir viskas ;D nes maniau rinktis tarp Bucks ir Rockets, bet visgi kaip matome pasilikau Bucks, komanda truputi atsigavo, nugalejo ir Atlanta ir Wizards ir tos pacius Bostona pries All star rungtynes, komanda taip pat dar gali pasiekti playoffus, nuo ju skyria vos 5 pergales, komanda tikrai nebloga ir gali iveikti Bostona, nors komanda namie zaidzia galingai ir tai daro jau 8 rungtynes is eiles, bet pergaliu serijai ateina kazkada galas, Bostonas tikrai yra kol aks ramus nes sedi 3 vietoi, o Bucks turi kur stengtis ir turi daugiau motyvacijos, taip pat Bostone nebus Olinyk, Bucksu gretuose Bayless, Henson, Vasquez,uztikrinciau imti butu pliusine bet pameginsiu paimti pergale. Sekmes.

Tai tiek is manes laukiam teigiamu rezultatu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)