Select your timezone: Select
Sin

Brazilija - Anglija - Ispanija - Argentina

11/14 19:00
Added 2009/11/14 19:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Laimės Brazilija ir Ispanija (Laimės Brazilija ir Ispanija) @335 5/10 +16.75

Super double. Brazilija vs. Anglija ir Ispanija vs. Argentina. Statymas, kad abi rungtynes laimės šeimininkai. Neblogas koeficientas ir atrodo visai realiai.

Ką gi, apžvelkime pirmasias rungtynes. Brazilija – Anglija. Čia favoritai Brazilai. Rungtynės Katare, tad nei vieniem, nei kitiem nėra aikštės pranašumo.. Brazilai grįžta ir Brazilai primena senų laikų Samba team.. Be didelio vargo iškovotas bilietas į WC, Konfederacijų taurėje puikus žaidimas, viskas atrodo labai gerai ir gražiai. Dunga neblogai padirbėjo ir iki WC gali sulipdyti labai stiprią komandą. Šioms rungtynėms pakvietė gana stiprius žaidėjus. Anglai artanką praėjo irgi be vargo, Capello subūrė gerą ir stiprią rinktinę, o ir žaidimas klostosi sėkmingai. Tačiau ši rinktinė šioms rungtynėms turi nemažai bėdų. Negalės padėti Rio Ferdinandas, Davidas Beckhamas, Stevenas Gerrardas, Frankas Lampardas, Glenas Johnsonas, Ashley Cole, Emile Heskey, Carltonas Cole ir Davidas Jamesas, Terry kaip spėjama irgi gali praleisti šias rungtynes.. Didelės netektys ir manau tūrės vargo šiandien tiek kuriant atakas, tiek ginyboje.. Iškrito daug pagrindinių, o tie vadinami atsarginiai nėra susižaidę, taip savo klubuose rungtyniauja gerai, tačiau manau per trumpas laikas, kad visi gerai susižaistų.. Čia man realiai atrodo Brazilų pergalė, kurie šioms rungtynėms neturi tokių nuostolių kaip Angali.. Bent šioms rungtynėms Brazilai atrodo tikrai stipresni už Anglus. Manau, tai bus įrodyta aikštėje..

Antrosios rungtynės. Ispanija – Argentina. Ispanai žaidžia namuose, Madride. Iškarto gana nemažas pliusas, žaidžiant tarp šių komandų.. Ispanai atrankoje nepatyrė nei vieno pralaimėjimo, tad labai greitai užsitikrino pirmą vietą ir bilietą. Del Bosque taip pat gerai padirbėjo su komanda ir viso to rezultatą matome. Puolimas veikia puikiai, ginyba taip pat puikiai sustyguota, nėra ko norėti, kai toks žaidėjų pasirinkimas.. Negalės padėti Torres, tačiau ne tokiai komandai jo netektis netūrėtų atsiliepti, žinant, kad priekyje yr Villa.. Prognozuojama Ispanų sudėtis: Casillas; Sergio Ramos, Pique, Puyol, Capdevila; Xabi Alonso, Xavi; Iniesta, Fabregas, Silva; Villa. Be vargo tūrėtų užkariauti aikštės vidurį ir perimti iniciatyvą į savo rankas..

Argentina. Nieko gero, žaidėjų turi gerų, tačiau viską gadina Maradona. Kuris rodo, kad ne jam būti treneriu prie tokios rinktinės vairo.. Taip pateko į WC, tačiau kaip? Per dideles kančias! Išvykose atrodo išvis apgailėtinai.. 9 rugntynes žaidė išvykose, 5 pralaimėjimai atrankoje, žaidžiant išvykoje, lygiosios su Peru.. Ar tokia rinktinė turinti tokius žaidėjus gali tai pateisinti? Tikrai ne. Nors, kai pamatėme Maradonos sugebėjimus, galbūt ir galima pateisinti.. Didelio įspūdžio man ši rinktinė nepalieka kolkas, todėl, kad kol vadovaus Maradona nematau jiems šviesios ateities.. Ispanai labai kietas riešūtėlis visiems pasaulyje, o ypač žaisdami namuose. O tokia dabartinė Argentina, abejoju ar sugebės jiems prilygti Madride.. Prognozuojama Argentinos sudėtis: Romero; Pareja, Demichelis, Heinze, Ansaldi; Maxi Rodriguez, Mascherano, Aimar, Di Maria; Higuain, Messi.

Mano nuomone visai realu, kad Brazilai ir Ispanai pasieks pergales.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)