Select your timezone: Select
warden13

Milwaukee Bucks - Washington Wizards

02/12 01:00
Added 2016/02/11 08:10 | 0 thanks
  • Yes: 33.3%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 66.7%
  • Voted: 24

Pick: Washington Wizards @-111 7/10 -7.00

Po Memhio pergales sianakt keliuosi iskart i rytoju. Nemanau jog kof issilaikys Wizards isvykoje zaidzia tikrai neblogai praeitame mace su Knicks jiems sekesi sunkiau.
Bucks praeita nakti siaip ne taip susitvarke su Bostono klubu. Taciau ziurint i viskq siuo metu Bucks zaidejai atrodo prastai maca su Bostonu teko matyti tai kas labiausiai krito i akis tai baudos metimai is 23/15 taip gal sakysim kas cia tokio taciau Bostonas pramete tik 2 metimus jei neklystu.
Dar kas labai krenta i akis Bucks zaidime tai jog komandos aukstaugiai labai jau vangiai kovoja del atsokusiu kamuoliu mace su Bostonu net maziukai nusiimdavo kamuoli nuo Bucks centru.

Na o Wizardz daug kartu as einu su jais Nba ir kazkaip si komanda manes nepaveda, nuo stipresniu pasikrauna dazniausiai o su komandomis panasaus pajegumo parodo savo jega.
Zaidejai turejo 1 diena poilsio nezaide viena nakti tai tikrai bus nusiteike o mace su Knicks jie taip pat pralaimejo kova po kase 46:33 jei neklystu tas irgi labai matesi jog nesusikalba aukstaugiai daznai abu soka del kamuolio ir kaip sake komentatorius nori isirasyti i statistika ta nugriebta kamuoli.

Paziurejus cia visus pliusus ir minusus kuriu yra nedaug einu su sveciais taip Bucks gal namie ir tikrai gerai zaidzia taciau ziurint i visuma Wizards as labiau pasitikeciau. Siame sezone jau Wizards buvo laimeja 2 kartus namie ir isvykoje taip pat pergale pavyk9 iskoboti.
Sekmes kas eina kartu kof nezinau gal ir liks tokie patys taciau man cia jie atrodo per geri, praitas macas kai buvo zaidziamas pries Bucks uz Wizards tebuvo 1.55 kof jei neklystu. O cia net foros nereikia imt.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)