Select your timezone: Select
Sin

Marokas - Kamerūnas

11/14 17:30
Added 2009/11/14 17:30 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Kamerūnas (Kamerūnas) @100 6/10 +6.00

Nelabai suprantu kodėl toks koeficientas.. Paskutinis turas, Kamrūnas žemiau antros vietos nebekris, laimėję šias rungtynes liktų pirmoje vietoje ir iškovotų bilietą, Gabonas atsilieka 1 tašku, tad juokauti neapsimoka ir manau rimtų rungtynių iš jų pusės. Motyvacijos manau tikrai netūrėtų trūkti žinant dėl ko žaidžiama. Marokas paskutiniai grupėje. Gali pakilti dar į trečią vietą, tačiau tai nieko nepakeičia, komanda niekur nevažiuos..

Marokas. Nieko įspūdinga.. Nei vienos pergalės, trys lygiosios. Per 5 rungtynes sugebėjo pasižymėti tik 3 kartus. Su tokiais demonstruojamais rezultatais nelabai tikėtina, kad komanda gera.. Žaidėjai nelabai žinomi ir žaidžia dauguma negirdėtuose klubuose.. Taip yra Chamak iš Bordo, tačiau jis šias rungtynes praleidžia dėl suspendavimo, o tai tik į gerą! Puolime taip pat žinomas El Hamdaoui iš AZ. Taip pat turi Y. Hadji iš Nancy, kuris šį sezoną ten atrodo neblogai.. Tačiau ką pavieniai žaidėjai gali padaryti, tai sunkiai įsivaizduoju ar išvis ką gali.. Žodžiu, komanda turinti tikrai mažiau patyrusių žaidėjų nei svečiai..

Kamerūnas. Kaip minėjau, pergalė būtina jeigu nori tiesiogiai keliauti į WC. Na aišku ji nebūtina, jei Gabonas pralaimėtų, tačiau abejoju ar atiduos likimą į kitų rankas.. Atranką pradėjo prastai, pirmos dvi rungtynės ir tik 1 taškas, tačiau toliau įsivažiavo ir iškovojo 3 pergales iš eilės. Paskutinį turą namie sutriuškino Togo rinktinę 3:0. Žaidėjai tikrai bent mano akimis turintis daugiau patirties, bei matę daugiau.. Vartuose gerai žaidžiantis, bei pagrindinis Espanyol vartų sargas Kameni. Ginybos linijoje Assou-Ekotto iš Tottenham, beje šį sezoną vienas pagrindinių gynėjų. Iš Monaco N Koulou, taip pat gana daug žaidžiantis, Geremi iš Newcastle, taip pat mažiau žinomi, tačiau gana reguliariai žaidžiantys savo klubuose Song, Binya, Turkijoje, Šveicarijoje.. Ginybos linija visai nebloga. Ir manau tūrėtų sutvarkyti ir taip bedantį Maroko puolimą.. Saugų linija atrodo gana solidžiai. Makoun iš Lyono, Mbia iš OM, Song iš Arsenalo, taip pat mažiau žinomi, tačiau taip pat nemažai žaidžiantys N'Guémo iš Celtic, Enoh iš Ajax, kone pagrindinis saugų linijos žaidėjas.. Kome taip pat daug rungtyniauja Tenerife klube. Taigi, saugų linija tikrai geresnė ir manau nesunkiai tūrėtų užkariauti aikštės vidurį, bei laikyti rungtynes savo rankose. Na, o puolimas taip pat geras, visiems žinomas Eto. Webó iš Mallorca, kur sėkmingai atrodo.. Meyong Zé iš Braga, Alo'o Efoulou iš Nancy, abu taip pat sėkmingai žaidžia savo komandose ir žaidžia daug. Žodžiu, Kamerūnas man geriau sukomplektuota komanda, žaidėjai matę daug ir turintys daugiau žaidybinės patirties, bei žaidžiantys sėkmingai gana geruose klubuose. Renkuosi svečių pergalė, nes manau viską išspręs patys ir neatiduos likimo į kitų rankas.. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)