Select your timezone: Select
lillardas

Detroit Pistons - Toronto Raptors

02/09 01:00
Added 2016/02/08 21:42 | 0 thanks
  • Yes: 83.3%
  • No: 16.7%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 12

Pick: Toronto Raptors (-2) @108 8/10 +8.64

Na, kadangi jau velu ir esu pavarges siandien tai surasysiu trumpai apie 3 statymus, kuriuos imu siandien nakciai.

1. Timberwolves -2. Minnesotos zaidejai yra nuotaikos komanda, potencialo ten daug bet jie zaidzia arba labai gerai arba labai blogai, zodziu atkarpomis. Dabar turi 2 pergales is eiles ir puiku proga laimeti ir 3 karta is eiles nes Pelicans be Evanso ir Gordono, savo galima sakyti visos gyneju linijos yra tikrai silpna komanda ir vienas Davisas lauke ne karys, tuo labiau kad pas Vilkus priekis tikrai galingas ir moka gintis pakankamai neblogai tokie vyrukai kaip Dieng. Jauna komanda uzsokusi ant teigiamos emociju bangos pries visiskai zaidimo ritma pametusius Pelicans atrodo geriau negu gerai kad pabandyti juos pastatyti. Speju Vilkai +7.

2. Raptors -2. Taip, Detroito vyrukai namuose buna pavojingi dazniausiai, bet Raptoriams kazkaip visada iseina zaisti su Pistons gana lengvai, paranki komanda, o ir Valanciunas pries Drummonda kazkaip uzlosia dazniausiai, nors ir tikrai atrodo turetu buti i vienus vartus zinant Jono gynybinius sugebejimus. Lowry ir Derozanas, kad ir kaip mes ju nemegtume kad neduoda musu plugui Jonukui kamuolio, bet yra teiseti All starai siemet, jei sezona pradejo prastai ir zaide vel savanaudiskai, tai dabar ir metimu nebemeto nesamoningu ir dalinasi kamuoliu abudu. Atrodo susikure Raptors gera team chemistry ir kaip naudojausi pastaraji menesi dideliais koef uz juos taip bandau ir dabar imti. Apylyges komandos, taciau siai dienai pranasumas butu Raptors is mano puses ziurint. Speju +5 Toronto.

3. Nuggets -2. Na, sitos varzybos turbut aiskiausios is visos nakties. Brooklyne jovalas visiskas, nera trenerio, nera GM, pagrindiniai zaidejai jau zino kad ant dienu bus iskeisti taigi nebera ir motyvacijos zaisti uz sita Prokhorovo ne komanda, o parodija ir pavyzdy kaip prastas vadovavimas gali sugadinti visiskai viska ateinantiem 5 metam i prieky pradedant nuo 2013, ta jau pamateme paskutinese varzybose su 76'ers. O Denveris dar gali issikapanot iki 8 vietos Vakaruose jeigu islaikys panasu zaidima koki zaidzia dabar. Tereikia maziau duoti laisves pagrindiniam inkarui Mudiay ir viskas turetu buti gerai su jais. Nera kito pasirinkimo cia mano akimis prie dabartines situacijos kaip tik statyti uz Nuggets. As speju cia lengva pergale 10+ tasku.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)