Select your timezone: Select
_atp_wta_

J.L.Struff - R.Bemelmans

02/04 13:00
Added 2016/02/04 10:20 | 0 thanks
  • Yes: 22.2%
  • No: 11.1%
  • No Opinions: 66.7%
  • Voted: 18

Pick: J.L.Struff (-3,5) @127 8/10 -8.00

Sazinei uzspaudus, del keletos nevalgiusiu ir galbut surizikavusiu bandeles pinigais, bei juos atidavus bukams, nutariau imesti solidu beta kurio deka turim bent ant milt ir vandens uzdirbti,o bandeles jau teks patiems pasikepti,arba pakenteti dar keletos betu.

Su belgu ejau pirmame ture, suzaide panasiai kaip buvo planuota o jeigu dar tiksliau tai portugalas ten suzaide taip kaip nuojauta kuzdejo. Zaidime matesi kuris geresnis ir kuris blogesnis, bet laimejo blogesnis,taip neretai nutinka. Belgas sugebejo islaukti portugalo klaidu, nes jos pasipildavo labai greitai, dar padavimas pakankamai gerai susiklijavo ir to pilnai pakako ne tik setui bet ir pergalei, ir jeigu belgas sugebejo laimeti dvikova kurioje neisservavo macui,tai daug ka pasako apie jo varzova toje dvikovoje.Tiek klaidu,neapgalvotai uztemptu tasku siandieninis varzovas neturetu jam suteikti.

Vokietis , aisku cia kai pradeciau girti, visi kartu susede paverkti galetume is susijaudinimo,bet to nedarysiu, esme jog sis zaidejas labai tinkamas uzdaroms patalpoms, turi itin gera prisitaikyma indorsu dangoms kurios jam sukele daug maziau nepatogumu negu daugumai, turi labai astrius atakuojancius smugius kuriuos naudoja greitai ir nesiveldamas i ilgesni rali, jeigu taskui to dar truksta jis labai gerai uzdarineja tinkla.Jeigu tu tai atlieki aukstu kokybes procentu,tai yra geriausias raktas i pergale saleje. Beabejo kad visa tai veiktu,jis turi buti geroje formoje,nes kitu atveju turnyro organizatoriams daznai isiskauda galvas del galimai sudraskyto tinklo ar galimu liniju teiseju sutraumavimu.

Drystu teigti jog vokietis labai gerai pasiruosias ateinanciaim periodui, todel ir siandien einu su ta geraja jo puse kuria zinau ir kuri turi duoti uztikrinta rezultata tokioje dvikovoje ir beabejo kuria jis parode pirmoje savo dvikovoje, kad nors ir negalima deti lygiagreciai praejusiu abieju siu varzovu dvikovu,tam jog kazka palygintume,taciau mano nuoziura,belgas pasiliko labai dideli klaidu rezerva kurio dar neisnaudojo ir kuris jam budingas.

Linija jau apdauzyta gana smarkiai nuo to ka pasiule mums vakar,taciau ir joje dar labai daug vertes, todel siulau prisijungti prie sito beto ir tuos kas praperde bandelinius pinigus kartu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (1)

Comments (0)