Select your timezone: Select
zalatorius

Grizzlies - Bucks

01/29 01:00
Added 2016/01/28 22:04 | 0 thanks
  • Yes: 20.0%
  • No: 40.0%
  • No Opinions: 40.0%
  • Voted: 10

Pick: Bucks @167 6/10 -6.00

Daug stebi zalatorius, daug strateguoja ir turi ivairiu ideju kaip padaryt, jog nesidomint sportu ir nesekant praktiskai jokios informacijos apie ji, butu galima gerai ir stabiliai sita siuolaikini sporta prognozuoti... Jau seniai aisku, kad long term toks dalykas imanomas tik didziosiose lygose, kur visokios traumos ir panasus dalykai galima sakyti nevaidina esmines reiksmes... NBA is principo tam tinka idealiai, del to toliau tikrinam viena kita varianteli siai nakciai.
Pora piku viename aprasyme. Is pradziu bandom Hawks pergale nuo 3 tasku. Ju varzovas Pacers, visumoj niekuo nenusileidzianti vanagams, tikrai nebloga Indianos komanda ir vienu metu buvo pagavus puikia forma dauzydama visus is eiles. Bet tas laikas praejo ir dabar is paskutiniu 9 rungtyniu turime tik 2 pergales, o ir abi jos pries beviltiskuosius Suns. Tad kaip ir nera normaliu pergaliu jau ilga laika. Tuo tarpu Hawks, nieko stebuklingo aisku, bet ir nieko blogo apie juos pasakyt negali. Stabiliai renkasi win'us ir pries tokios formos esancia Indiana turi bent 50 proc. tikimybe islosti.
Del briedziu. Nu sitas atrodo sudetingesnis, nes Grizzlies puikioje formoje, namie eme net 10 win'u is paskutiniu 11 rungtyniu. Jau turejau Pelicanus pries Grizzlies neseniai ir takart 3 kelinius pravede pelikanai sugriuvo ketvirtame rungtynes gave 2 taskais. Turejau pries grizlius ir paskutinese ju rungtynese su Magic, bet Memfis paskutine sekunde istempe OT, kuri veliau ir laimejo. Bandau ir treciakart is eiles. Didziausias minusas, kad Bucks nelaimi nuo 2009 metu Memfyje... Bet ir su situo faktoriumi matau cia arba lengva namu pergale, arba sveciu win'a. Sekmes 😁

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)