Select your timezone: Select
zalatorius

EFES - Zvezda

12/30 17:00
Added 2015/12/30 13:14 | 0 thanks
  • Yes: 14.3%
  • No: 28.6%
  • No Opinions: 57.1%
  • Voted: 28

Pick: Zvezda @450 4/10 -4.00

Pergalingasis zalatorius, anu metu gruodzio pradzioje dar turejes daugiau nei 250 unitu minuso, 2015 metais padare rysku comeback'a ir siai dienai skaiciuoja daugiau nei 200 unitu pliusa. O taip pat skelbiasi (skaiciai juk nemeluoja) kaip labiausiai uzpliusaves 2015 metu prognozyrius! Taciau nepaisant sios sekmes, reikia pripazinti, jog metai nebuvo lengvi ir bent jau sis sezonas dave daugybe ivairiausiu pamoku (turbut daugiau nei visus ankstesnius sezonus paemus kartu). Bet dazniausiai tik patiriamos nesekmes privercia sustoti ir pagalvoti - arba sita reikala ismetu is savo gyvenimo, arba bandau dar karta kazko ismokt, kazka pakeist, kazkaip patobulet. Is esmes, is zalatoriaus niko rasiau daug ekspermentiniu piku (rimtesni eidavo kur nors kitur), bet stebetinas dalykas yra kiek daug galima suprasti apie lazybas nevarzomai ekspermentuojant... 😁 Bet uzteks gi situ lyriniu nukrypimu. Pasidalinu vienais paskutiniu siumetiniu pasiulymu.
Taigi, turime siam vakarui 5 Eurolygos rungtynes, pikai is dvieju macu. Pasirinkimai nulemti vienos prielaidos/izvalgos, kuria remdamasis beveik aklai imu abu bet'us nieko toliau neanalizuodamas. Ilgokai ziurejau i sita grupe ir turiu toki matyma, kad viena is jugoslavu komandu sitame Top 16 etape turetu neblogai uz-overperforminti ir pavasariui prasidedant teoriskai buti netoli Eurolygos ketvirtfinalio. Ar tai bus naujais zaidejais pasipildziusi Zvezda, ar tyliai pergales renkanti Cedevita, sunkoka pasakyti. Bet kokiu atveju, abi komandos nera Eurolygos grandai ir bukmekeris mums beveik visada tures duot grazius koeficientus uz ju pergales.
O ir siaip imant atskirai kiekviena maca, pasirinkimai atrodo pakankamai geri. Cedevita namie pilnai gali apsilosti Lokomotyva. Tereikia kad nepaeitu rungtynes Delaney. Su Zvezdos ML gal kiek drasokai ir fora atrodo saugesnis pasirinkimas, bet man ant jos tiesiog mazokai vertes. Bandau abieju Adrijos lygos komandu pergales (Cedevitos netgi maza minusine) ir tikiuosi kad viena is ju suzaliuos. Sekmes 😁

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)