Select your timezone: Select
Sin

Athletic Bilbao - Rayo Vallecano

11/22 22:00
Added 2009/11/22 22:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Athletic Bilbao pateks į kitą etapą (Athletic Bilbao pateks į kitą etapą) @200 5/10 -5.00

Ką gi, bandau ir aš iš šių rungtynių neblogą variantą su geru koeficientu.. Pirmos rungtynės baigėsi Rayo pergale 2:0 namuose. Šiandien "Los Leones" žaidžia savo aikštėje, o čia žaisti sunku net primeros lyderiams"

Rayo, Segundos komanda, žengia 5-9 vietoje su 16taškų. Labai daug nežinau apie šią komandą, tačiau manau, kad jų pergalė atsitiktinė, tiksliau, laiku ir vietoje.. Kai Bilbao snaudė, jie tuo pasinaudojo, klystu ar ne pamatysim šiandien. 4 rungtynes iš eilės negali įveikti savo priešininkų, savo lygoje, o priešininkai stovi žemiau už juos.. Nieko įspūdingo, bent šiai dienai....

Los Leones. Primeros komanda, stipri vidutiniokė. Kolkas žengia šalia europinių vietų.. Komanda po nesėkmių atrodo atsigauna. Dvi paskutinės rungtynės laimėtos. Nami 1:0 nugalėtas Atletico, kuris jau kyla iš pelenų, Europos lygoje 1:1 su Nacional, bei savaitgalį pergalė 2:0 išvykoje prieš Racing Santander. Žingsnis į priekį? Tikiuosi taip ir nemažas.. Namuose savo lygoje pasiekė 3 pergales ir 2 pralaimėjimus. Sezono pradžia buvo nebloga, tačiau neilgai, tai truko.. Įkrito į duobę ir kiek apgadino rezultatus, tačiau kaip minėjau atrodo atsispyrė nuo to taško ir rodikliai tik kils aukštyn.. Šioms rungtynėms sudėtis bus stipri ir nusiteikimas bus didelis. Ne taip kaip pirmosiose.. 2:0 nėra labai didelis rezultatas tokiam klubui, kuris turi šansą atsilošti namuose, turintiems tokių žaidėjų, o lygis, bei patirtis taip pat jų pusėje. Baskų sirgaliai šiandien reikalaus tenkinančio rezultato, o jiems patiems manau motyvacijos bus.. Lygose pertrauka, šios rungtynės ir pertrauka poros savaičių. Tad tikiuosi pasistengs ir tūrės šiek tiek poilsio. Ši komanda ambicinga, o ypač namuose. Taigi bandau šį variantą su neblogu koeficientu. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)