Select your timezone: Select
nba1

Washington Wizards - Memphis Grizzlies

12/24 00:00
Added 2015/12/23 08:44 | 0 thanks
  • Yes: 39.1%
  • No: 8.7%
  • No Opinions: 52.2%
  • Voted: 46

Pick: Memphis Grizzlies (su pratesimu) @-103 8/10 -8.00

Nors ir nukraujoti bet paskutynes dvi namu rungtynes laimejo pries Kings ir Charlote, dabar vaziuoja tikrai rimtas varzovas ir Gortratas jau negales siauteti taip po krepsiu kaip dare su Kings komanda, nes tikrai bus kam stabdyti ji, taigi panagrinesim komandu zaidima ir praradimus.

Kaip ir sakiau Wizardai nukraujave neturi viena pagrindiniu savo lyderiu tai Beal, taip pat nezais Hilario, Porter, Gooden, Neal ir Anderson, ir dar su Nene neaisku turetu siom dienom grizti, pilnas sarasas zaideju, tad komanda tikrai patrumpina suoleli nes Bealas, POrteris ir Nealas tai tikrai nemenkas praradimas zaidejai pelno 20, 11, 12 tasku vidutiniskai, Goodenas atkovoja po 5 kamuolius, kaip ir Nene ir kuris taip pat pelno po 8 taskus, bet yra vieas bet komanda be siu zaideju sugebejo iveikti ir Kings ir Charlote komanda, bet manau pergales baigsis siandien.

Memphi nezais tik Adamasas ir Wrightas, kurie daug indelio nenesa i komanda, na nebent Wrightas vid. pelno po 7 taskus, bet priekine linija tvirta Gasolis ir RAndolphas taip pat Greenas, taigi Gortratas jau nebegales taip siautet po krepsiu,taip pat yra Conley dalinanti vid po 6 kamuolius ir pelnantys po 15 tasku, Chalmers, Barnes, Carter , Lee , Allen, pilnas suolelis kuo truksta sio metu Washingtono komandai, zinoma yra minusas komadna zais antra sungtynes is eiles isvykoi, bet gal ir negalima sakyti kad tai yra minusas nes varzovas buvo 76ers ir jo nesunkiai iveike, taigi komanda dar kupina jegu.

Apie Wizardsu zaidima namie galiu pasakyti tiek pat kaip ir apie Memphio zaidima isvykuose, zaidimas blankuokas, nera pastovumo, gali laimeti o taip pat gali ir pralaimeti.

Taigi imu Memphio pergale dabar nes manau kofai kris, nes Memhio suolelis ilgesnis negu Wizards komandoje, namai turi daug geru prarastu zaideju siam vakarui, ir Memphis tikrai ne toks varzovas per kuri lengvai galima vazinetis, einu su isvyka.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)