Select your timezone: Select
nba1

Krasny Oktyabr Volgograd - Neptūnas

12/02 16:30
Added 2015/12/01 14:15 | 0 thanks
  • Yes: 40.0%
  • No: 25.7%
  • No Opinions: 34.3%
  • Voted: 70

Pick: Krasny Oktyabr Volgograd (+6.5) @-111 8/10 -8.00

Nu kad nematau cia Neptuno akivaizdziu favoritu, tikiejausi kad netgi kofas uz ji bus didesnis ir galvojau deti, bet Neptunas yra komanda kuri tikrai moka nustebinti, ir as manau akd nustebins ir si karta, nors labai noriu kad Neptunas nugaletu rungtynes, bet kazkaip man labai slydus toks koficientas uz jos ir tas ju zaidimas yra tikrai slydus, pagal nuotaika.

Dabar kalbos iskart tokios Neptunas nugalejo Gala, NN isvykuose namuose palauze Volgograd ir Hapoel, o Volgogradas turi tik viena pergale ir tai po pratesimo, bet Volgogradas jau 3 kartus buvo salia tikslo,1 is ju pavyko nugaleti, taip pat ir pries Neptuna tik po rpatesimo ji palauze ju arenoi, o ziurim Neptuna ant kiek daugiausiai laimejo tasku? ant 9 ,kur? Namuose, pries ka? pries volgograda bet po pratesimo.

Russijos klubas gali pasipresinti ir pasipresins nes zais namie, galbut sansai labai menki kad komanda pateks i top32,beveik ju ir nera, nes liko vos 3 rungtynes,ir net jei varzovai viska pralostu nezinia ar patektu jie, bet komanda gi nezengs i aikstele tarp savu ziurovu su mintim pralaimeti, kiekvienas eina laimeti ir ta sieks Volgogrado komanda.

Kai is Neptuno daug tikisi tai tada jie paveda,dabar manau bus taip pat, taip komanda turi motyvacijos tai jiems leistu uzsitikrinti vieta top 32 ir varzovas palankus, bet Neptunas nemegsta, o gal nemoka lengviti sau situaciju, jiems patinka ar iseina dazniausiai per kita vieta.

Taigi einu su namu pliusine, Neptuno pergales yra menko taskaus skirtumu, pries Gala 6 taskais, pries Hapoel 2 taskai pries NN 4 taskais, na ir pries Volgograda 9, jei statyt protingai tai galima deti Top sporte jei netycia butu vel rpatesimas, bet Tope kol kas neduoda, tad imu TOnyke.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)