Select your timezone: Select
nba1

EA7 Emporio Armani - Anadolu Efes

11/26 19:45
Added 2015/11/26 09:45 | 0 thanks
  • Yes: 57.8%
  • No: 4.4%
  • No Opinions: 37.8%
  • Voted: 90

Pick: Anadolu Efes (-3.0) @-111 8/10 -8.00

Milano Armani Jeans pasitinka namuose Anadolu komanda, pasirinkimas Anadolu pergale su nedideliu pranasumu.

Milanas si sezona atrodo nekaip,vos viena pergale sezono pradzioi pries Laboral Kutha ir tai tik 2 taskais, dabar komanda krito jau nuo visu,turi 5 pralaimejimus, namai ar isvyka,nera skirtumo komanda rodo prasta forma, komandoje tik vienas akivaizdus ldyeris tai Gentile kuris vid. pelno po 20 tasku, visi kiti ziadejai komandoje nevirsija net 10 tasku vidurkio, sustabdai Gentile,sustabdai komandos zaidima.

Anadolu turejo 3 pralaimejimu serija, ir tikrai gan skaudziu nes pries Oly ir Labroala pralaimeji tik po pratesimo keleta tasku skritumu, krito ir pries Cedevita, bet paskutynese rungtynese sansu nepaliko Limoges komandai, dabar Anadolu vaziuoja i Italija, siekti dar vienos gana svarbios pergales, nes komandai tikrai reikia pergales uzsitikrinti vieta top16, komanda turi geru zaideju Huertel, Saric, Brown ,Granger, Dablier, visi sitie zaidejai gali imtis iniciatyvos komandoi ir pelno virs 10 tasku vidutiniskai. Komanda jau karta iveike namuose Armani komanda 16 tasku skirtumu, manau si karta netaip stambiai bet ims pergale isvykoi.

Pagal viska tai Italams dega subine ir jiems tikrai reikia pergales, bet manau ju likimas jau nulemtas, motyvacijos jie turi tirkai daugiau nei Anadolu, bet Anadolu taip pat reikia kad uzsitikrinti vieta, nes jei Armani nugali ir Limoges iskovoja pergale namie pries Cedevita, ju situacija turnyrinei lentelei tampa gana komplikuota, taigi Efes turi motyvacijos ne ka maziau.

Pasirinkimas, sveciu minusine, reikia eiti i pliusa,nes labai jau kritau per tas dieas.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)