Select your timezone: Select
nba1

Milwaukee Bucks - Detroit Pistons

11/24 01:00
Added 2015/11/23 19:02 | 1 thanks
  • Yes: 31.6%
  • No: 10.5%
  • No Opinions: 57.9%
  • Voted: 38

Pick: Under (197,0) @-182 9/10 9.00

Ir vel judu su underiais, vakar buvo visur overiukai,siandien manau bus atvirksciai,bent jau komandu zaidimas toks kad geriau deti underi.

Taigi Bucks savo namu arenoi pasitinka Detroit, niekam nepaslaptys kad Bucksai zaidzia ginybini krepsini ir tai jiems neblogai sekas nu jei neskaityt paskutyniu 5 rungtyniu is kuriu 4 jie pralaimejo, dabar zaidiams viks prie savu ziurovu,tarp savu senu, tai prideda dideli pliusa.

Milwaukee komandoje traumu nera, bet ir zaidimo komanda negali atrasti, komanda nukove viena is NBA lyderiu Cavsus,ar gali nukauti Detroita be jokios abiejones, vienu is pagrindiniu lyderiu tai priekines linijos zaidejai Giannis Antetokounmpo vid. 18,4 tasku ir Greg Monroe vid. 16,6 , taip pat yra ir be ju zaideju kurie traukia komanda Khris Middleton 14 tasku, Michael Carter-Williams 12,7,
Jerryd Bayless 12,3 , taigi komanda visu pajegumo lauks savo varzovo.

Detroit atrodo neblogai, komandoje netruskta geru zaideju tokiu kaip Drumondas, Jacksonas, Ilyasova, Morris , Caldwell- Pope, visi sie zaidejai zaidzia gana rezultatyviai, o taip pat ir turi galiuna Drumonda, del kurio galima dar prideti viena pliusa.

Komandos vidutiniskai pelno: Detroit 97.0 tasko, Milwaukee 96.1, dar vienas pliusas

Kodel renkuosi underi? Bucks zaidzia ginyboi,o dar prie viso to prisideda namu arena, Detroitas taip pat moka gintys ir derinasi prie varzovu zaidimo, kadangi Bucks zais ginyboi tai Detroitas taip pat neskubes, priekine linija pas abieju komandu stipri, komandos nepasizymi rezultatyvumu, todel as renkusosi bendra underi.

Cia NBA, cia visko buna gali siandien sumesti labai daug,o gali paroditi sau savotiska krepsini, ir dar patarciau deti Tope, ebt ten totalai gana mazoki.Sekmes.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)