Select your timezone: Select
Sin

Inter - Hannover

11/08 16:30
Added 2009/11/08 16:30 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Inter (Inter) @-143 9/10 -9.00

Fantasy Match. Koeficientas nelabai suvokiamas..

Inter. Žiūrim ką turim. Rungtynės namuose su prastai lošiančia Roma. Taip ankstesni susitikimai rodo, kad galima tikėtis rezultatyvių rungtynių, tačiau, tai tik istorija. O jei neatmetant ir šio varianto, tai visai gerai. Namie Inter žaidžia gerai, 5 pergalės ir 1 lygiosios, jos pirmame ture su Bari. Įvarčių mušti mėgsta, nes kaip žinia puolime pasirinkimas didelis. Šioms rungtynėms galima sakyti optimaliausia sudėtis. Tad galima laukti ir Romos sutriuškinimo, nes jų ginyba kiaura kaip rėtis, o tokio kalibro komanda tuo gali labai greit pasinaudoti. Jei jokių fokusų, Inter čia tūrėtų laimėti užtikrintai.


Hannover. Nelabai suprantu kodėl juos parinko Inter varžovais. Žaidžia namie su vienais iš lyderių Hamburg, taip HSV kolkas nedemonstruoja to ką geriausiai moka, tačiau kažkada, tai turi baigtis, nes sudėtis už Hannover tikrai geresnė. Paskutines dvi rungtynes laimėjo Hannover, abi po 1:0, prieš Koln ir Stuttgart. Komanda sėkmingai gali sužaisti su vidutiniokais ar silpnesniais, tačiau prieš stipresnius nelabai kas gaunasi, ką geriausią pasiekia, tai lygiasias.. Hamburg per paskutines dvi rungtynes prasileido net 6 įvarčius, tačiau manau išvados padarytos buvo. Vidurį savaitės Europos lygoje sužaidė 0:0 su Celtic. Taigi tikiuosi Hamburg sužais sėkmingai, o galbūt net laimės, nes komandą suformuotą turi geresnę.

Iš Hannover laukiu galbūt vieno įvarčio, du būtų jau daugoka, nors iš Inter šiandien galima laukti ir trijų.. Sėkmės, šitas atrodo man neblogai.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)