Select your timezone: Select
nba1

CB Sevilla - Bizkaia Bilbao Basket

11/22 11:30
Added 2015/11/22 07:01 | 0 thanks
  • Yes: 42.9%
  • No: 9.5%
  • No Opinions: 47.6%
  • Voted: 42

Pick: Bizkaia Bilbao Basket @-135 8/10 +5.92

Teko stebeti Bilbao zaidima, tai komanda zaidzia tikrai neblogai, turi senuka Mumrbu kuris gali pataikiti ir 3pts ir po krepsiu pakovoti, istikruju idomus faktas tas kad komanda isvykuose zaidzia labai gerai, tai irode ir siu savaiciu rungtynes pries Nantere, komanda buvo sutriuskinta net 31 tasku, Europos lygoje komanda zigioja tik su 2 pralaimejimais kurios patyre namuose, beja turi tik 1 pergale namuose tai ACB lygoje pries Unicaja, praeitos rungtynes kurios teko stebeti, rungtynes pries Valencija, komanda pirmavo visas rungtynes, bet tik po dvieju pratesimu nusileido 1/2 vietas uzimanti akrtu su Barca Valencijos komandai, taigi siandien varzovas kiek silpnesnis tai Sevilla.

Sevillijos komanda zigioja su 2 pergalem is eiles, apskritai jie ir turi tik 2 pergales,4 pralaimejimai nusileido Barcai, Gran Canarijai, Murcia ir Obradoiro ir pradzioi sezono nusileista triuskinamai tik rungtynese pries Murcia pralaimejo 5 taskais ir po to komanda zigiojo pergalingai, namuose Seviliojs zaidimas nedziugina, laimeta pries Unicaja, bet Unicaja matyt visa demesi skyria Eurolygoi, nes ACB lygoje zaidzia tikrai prastai, ar teko man stebeti bent vienas Sevilijos rungtyniu, ne, bet pagal statistika ziuriu kad nieko gero.

Taigi buvo sunki naktele, NBA si karta sudegino neblogai casho, tai reikia kazkaip atsistatyti, tai einu su Bilbao pergale ir eisiu jauciu su Unicks ir Khimki didziausiu bendru underiu. Taigi tikiuosi stebuklu neiviks ir savaitgalis nebus toks siaubingas. Sekmes.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)