Select your timezone: Select
sakor

Stan Wawrinka - Bernard Tomic

11/03 13:00
Added 2015/11/03 11:14 | 1 thanks
  • Yes: 42.9%
  • No: 14.3%
  • No Opinions: 42.9%
  • Voted: 42

Pick: Stan Wawrinka @-233 10/10 +4.30

Na koeficientas nėra įspūdingas, bet kitur net 1.40 nesiekia, tad šičia galima sužaisti ir kiek stambiau.
Susitinka šveicaras Wawrinka, prieš australą Tomic. Pirmiausia tai apie Wawrinka. Teko skaityt interviu jo po Baselio, kur pralaimėjo Karlovic. Pats stebėjau tą susitikimą ir nesupratau kas įvyko, pusantro seto žaidė nuostabiai, klaidų beveik nedarė, net turėjo vieno seto ir breako pranašumą. Bet vėliau agresyvumas dingo, pasipylė begalės klaidų. Ir kaip pats sakė, nesuprato kas tada jam įvyko. Atrodo žaidi, viskas eina kaip iš natų, bet staiga kaip mėšlungis koją sutraukia, taip ir man pradėjo nesisekti. Bet čia jis atvažiavo pagerinti savo žaidimą uždarose patalpose, nes nori tinkamai pasiruošti artėjančiam geriausiųjų žaidėjų aštuonetui Londone. Varžovas antrame raunde skaitau, kad iškrito parankus. Tomic kaip ir jo tautietis Kyrgios pasižymi dideliu abejingumu ir koncentracijos stoka. Vakar, kai žaidė prieš italą Fognini, australas atrodė neblogai, nors tiksliau reiktų sakyti, kad Fognini atrodė tragiškai. Jei pirmame sete dar rodė kažkokį norą žaisti, tai antrame vaizdas buvo visiškai kitoks. Net neabejoju, kad tas pats būtų buvę ir su Tomic, jei būtų pralaimėjęs pirmą setą. Aišku jaunas jis dar ir turi šiokių tokių psichologinių, bei motyvacijos problemų.
Ką galima pasakyti apie žaidimą - abu panašaus stiliaus, gali tiek servuoti sėkmingai, tiek sužaisti raliuose. Bet patirtis ir klasė šveicaro naudai.
Jeigu australas pralaimės pirmąjį setą, tai rezultatas ir bus 2:0, bet jei bus atvirkščiai, tai galima bus išvysti gerą kovą. Sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)