Select your timezone: Select
sakor

Podbeskidzie - Jagiellonia

11/02 19:30
Added 2015/11/02 12:55 | 0 thanks
  • Yes: 60.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 40.0%
  • Voted: 10

Pick: Podbeskidzie (0.0 pranašumas) @109 8/10 8.00

Nedažnai tenka lįsti į tokias lygas kaip Lenkijos, bet šiandien pasitaikė gera proga pasipelnyti. Iš pažiūros susitinka dvi vienodo lygio ekipos, kurios turnyrinėje lentelėje rikiuojasi šalia. Bet giliau pasiknisus, pranašumas linksta į namų pusę, nors ir pagal bukus svečiai šiandien nors ir ne ryškūs, bet vis tik favoritai. To priežastis gali būti prastas šeimininkų žaidimas namuose. Nė sykio dar šiame sezone nėra laimėję Bielsko futbolininkai, bet šiandien puiki proga nulaužti nesėkmių virtinę. Atvyksta klubas iš Bilistoko, kuris šiuo metu yra pralaimėjęs 5 kartus iš eilės. Verta paminėti, kad pastaroji komanda yra viena prasčiausių, kai reikia žaisti išvykose.
Nuo to laiko, kai šeimininkai pakeitė trenerį ir prie komandos vairo stojo Robertas Podolinski, jo ekipa iš keturių žaistų rungtynių laimėjo 2 kartus ir sužaidė du kartus lygiosiomis. Kaip jis pats minėjo, žaidimas tikrai nėra blogas, ir jo kariauna turi pradėti laimėti prieš savus sirgalius. Jis tikisi panaikinti blogas tendencijas žaidžiant namuose.
Svečių treneris M.Probierz prisibijo šeimininkų ekipos dueto R.Demjan ir M.Szczepaniak, kurie stratego nuomone šiandien gali pridaryti daug nemalonų jo ekipai. Taip pat jis kalbėjo, kad bandoma aiškintis, kas yra komandai ir kodėl šitaip pralaimi visiems iš eilės. Žiūrimas mikro klimatas, kai kuriems žaidėjams net leista pailsėti po tris dienas.
Na šiandien visi koziriai šeimininkų rankose. Svečiai iš Bilistoko yra duobėje ne tik fiziškai, bet ir psichologiškai. Laikas Bielsko futbolininkams nuskinti pirmąją pergalę namuose ir pratęsti sėkmingą seriją. Sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)