Select your timezone: Select
sakor

Grega Zemlja - Ričardas Berankis

10/30 15:00
Added 2015/10/30 11:25 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 12.5%
  • No Opinions: 37.5%
  • Voted: 32

Pick: Ričardas Berankis @-130 8/10 -8.00

Prasideda kovos dėl išlikimo pirmoje Deviso taurės grupėje. Aišku nemalonu matyt lietuvius žaidžiančius šiandien. Daug smagiau būtų buvę, jei būtume laimėję namuose prieš ukrainiečius. Bet ką padarysi, yra kaip yra ir bandom šiandien pasipelnyt. Na apie Berankį kalbėti nėra ką, dauguma žinot ką jis sugeba, o jei yra tokių kurie nelabai domisi pirmąja Lietuvos rakete, tai galit pasiskaityti ankstesnes mano prognozes. Bandysiu aprašyti slovėno pagrindinius ginklus ir minusus.
Taigi trečia Slovėnijos raketė, 175 vieta ATP reitinge Grega Zemlja. Paminėsiu, kad mūsiškis Ričardas rikiuojasi 75 ATP skirstyme. Slovėnai kaip ir ukrainiečiai naudoją tą pačią taktiką, iš pradžių apsižiūri ir leidžia kiek prastesnį tenisininką pirmajai kovai. Šiaip lietuviui gal ir geriau pradėt su silpnesniu, nes turės laiko apsišaudyt. Na slovėnas turi šiokį tokį padavimą, bet tikrai nėra pats staigiausias ir stipriausias. Pagrindinis jo ginklas turbūt yra forehandas. Geba tikrai labai stipriai ir tiksliai nukreipti kamuoliuką į varžovo aikštės kampą. Šiaip Berankis viskuo savo varžovą lenkia šiandienai, išskyrus ūgiu. Gal kiek ir forma geresnę šiuo metu turi Zemlja. Nesenai vykusiame turnyre Las Vegase iškopė į finalą, ir tik ten pralaimėjo prieš nyderlandą. Bet neturėjo nė vienos lengvos akistatos slovėnas, visi susitikimai baigdavosi rezultatu 2:1, o tai tikrai turi eiti į nuovargį. Plius dasidėjo skrydis atgal į gimtinę.
Būtent tą faktą Lietuvos rinktinės kapitonas Rimvydas Mugevičius ir pažymėjo, jog lietuviai anksčiau atvyko į Liublijaną nei jų šeimininkai, nes visi skrido iš Amerikos, kur dalyvavo tame pačiame turnyre. Nors ir yra laikomi favoritais slovėnai, bet mūsų rinktinės lyderis Ričardas to per daug nesureikšmina sakydamas, jog nors ir tarpusavio akistatoje slovėnai abu kartus laimėjo, bet tai buvo gana senai ir dėl to laikyti juos geresniais tikrai neverta. Ir aplamai lietuviams geriau sekasi žaisti svečiuose, nei namuose. Jie žaisdami Lietuvoje jaučia per didelį spaudimą, ką ir matėme prieš Ukrainą. Na viską sudėjus, tai sunku nuspręsti ar Lietuva liks pirmoje Deviso taurės grupėje, bet kad šiandien mūsiškis pasieks pergalę tai pilnai tikiu. Sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)