Select your timezone: Select
warden13

Neptunas - Rytas

10/31 15:00
Added 2015/10/29 06:37 | 0 thanks
  • Yes: 27.5%
  • No: 35.0%
  • No Opinions: 37.5%
  • Voted: 80

Pick: Neptunas @2.600 7/10 -7.00

Nelabai megstu Lkl lyga, taciau po vakar dienos iskart i akis krito sitas statymas. Klaipeda namie zaidzia labai stipriai ir nugali tiek Zalgiri, tiek Ryta namie. Praeito sezono statistika ta tik parodo. Vakar sukiodamas televizija stebejau tiek vienus tiek kitus.
Neptunas sunkiai zaide pries Volgograd ekipa, nes si ekipa turi indviduoliai labai stipriu amerikieciu ir jie zaisdami 1 pries 1 buvo pranasesni, pergalei to nepakako, Neptunas zaide labai komandiskai, komanda meta daug tritaskiu, nes turi daug geru metiku daugelyje poziciju, nuo ju daug kas priklauso ir rezultate. Komandos sudetis lyginant su anuo sezonu sakyciau sustiprejusi, jie siame sezone jau turejo namie pamoka nuo Vytauto kai pralaimejo. Cia as matau ju pergale, nes Rytas ir jo zaidimas yra krizei.

Ziurejau vakar ir ju maca pries Saratov kluba, klubas kuris mano galva yra ne toks jau ir galingas Novogrod klubas man vakar net geriau atrode taciau pergale jie Vilniuje pries Ryta pasieme labai lengvai. Daugelis masiskai ejo su Rytu del ju per mazos foros, jei atvirai net as vos nepaslydau ir norejau jau det gana stambiai taciau nesusigundziau tais 4 taskais ir tokia maza fora, nes prisiminiau maca pries Zalgiri, pries Bbesiktasa kai tvarke Ryta taip pat Vilniuje.
Vilniaus zaidimas siuo metu yra tragedija, ir net istikimiausi jo fanai tai pripazins, rungtynese su Zalgiriu mane nustebino, tai jog jie spaudzia Zalgiri ju aiskteles pusei, ir matem kuo tas pasibaige kiek tasku Zalgiris tame mace pelne lengvu, labai toli mesdami kamuoli pabegdami nuo varzovu, ir pelnydavo lengvus taskus, ir po rungtyniu mane nezinau gal kiek ir prajuokino tas komentaras trenerio Nicolos jog tai buvo netinkamas veiksmas, nes pries Zalgiri taip zaist ir spaust juos yra pavojinga. Kitas klausimas iskyla kam taip rizikuot ir pasidaryt sau toki zaidima?

Vakar macas pries Saratov man atrodo daugelis ji stebejot, buvo pirmuose 2 keliniuose bek ir mesk, jokios ginybos, taip beviltiskai jie atrode ginyboje ir po rungtyniu man dar isimine Oreliko komentaras sakydamas jog "mums siandien nesisek zaisti 1 pries 1 nes nuo to krepsinis ir prasideda."
iskart pagalvojau apie jo ginyba 1 pries 1 ;D turi dar jis parako taip sneket ar ne? ;D
Zodziu ryto zaidimas yra tragedija, ir tuo manau pasinaudosiu, kof uz Neptuna pradzioje buvo 2.8 tada dar pabijojau det, bet po vakar einu cia su Klaipedieciais.
Sekmes kas eina kartu, neuzpykit ryto fanai, taciau tiesa yra tokia jog jusu klubas siuo metu isgyvena ne pacius geriausius laikus, o ir Nicolos kede jau braska senai.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)