Select your timezone: Select
darkacius

Liuksemburgas - Slovakija

10/12 18:45
Added 2015/10/12 12:15 | 1 thanks
  • Yes: 61.9%
  • No: 4.8%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 42

Pick: Slovakija (1.5-0) @118 7/10 +8.26

Paskutines grupes varzybos.
liuksemburgas stovi 5 vietoje su 4 taskais ir jiems jau nieko nelemiancios rungtynes. per 5 rungtynes 4 pralose (minimum 2:0 gavo) ir laimejo namie pries makedonus 1:0. komanda viena is nykstukiniu valstybiu tiek geografiskai, tiek futbolo atzvilgiu.
Slovakija dalinasi antra vieta su ukraina (slovakam uztenka pergales, o ukrainieciams laimejus pries Ispanus (sunkiai tiketina) reiktu slovakijos kluptelejimo). paskutines tris rungtynes 2 pralaimejimai: ispanams ir namie nuo baltarusijos ir lygiosios su ukraina.
zodziu komandu lygiai skirtingi, o dar viena kovoja del patekimo, tai motyvacija bus milziniska ir rezultata reikes saugaus, kad laukti ramiai rungtyniu galo, tad pora ivarciu skirtumas cia tikrai tiketinas. (pirmose rungtynese 3:0 laimejo Slovakija)
Papildyta:
„Trūksta truputį laiko, rungtynės Slovėnijoje buvo sunkios, po to laukė nelengva kelionė namo, - dėstė I. Pankratjevas - Taip pat susiklostė tokia situacija, kad turime nemažai smulkių traumų. Visi trys keitimai penktadienį buvo priverstiniai. Tačiau medicinos personalas stengiasi visus žaidėjus pastatyti ant kojų ir tikiuosi, kad visi bus pasiruošę. Tik Marius Žaliūkas negalės žaisti dėl geltonų kortelių."

Pasak trenerio, laukia rungtynės su viena stipriausių Europos komandų. „Daug ką pasako tas faktas, Anglijos rinktinė šiame cikle nėra praradusi taškų. Pagrindinė mūsų užduotis bus sustabdyti jų priekinę liniją. Manau, kad Anglijos rinktinė nebebuvo prieš 10-15 metų. Pasikeitė ir žaidimo stilius, įsiliejo daug jaunų žaidėjų, kurie individualiai labai stiprūs ir demonstruoja didelį greitį. Tas greitis pasižymi žaidime su kamuoliu."

Paklaustas, ar bus lengviau nuo to, kad neatvyks keli Anglijos žaidėjai, tarp jų kapitonas Wayne'as Rooney, I. Pankratjevas atsakė: „Nemanau. Lyderius pakeis kiti žaidėjai. Bet kuris žaidėjas išėjęs į aikštę norės įrodyti treneriui, kad yra vertas žaisti. Taip pat manau, kad rungtynėms neturės įtakos tai, kad anglai jau užsitikrino pirmąją vietą." pankratjevo zodziai.
Papildyta:
pankratjevo zodzius ne i ta prognoze idejau 😄DDD

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)