Select your timezone: Select
sakor

Juventus - Bologna

10/04 16:00
Added 2015/10/04 12:41 | 0 thanks
  • Yes: 60.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 40.0%
  • Voted: 10

Pick: Juventus (-1.5) @-119 7/10 +5.88

Juventus ekipa sezoną Italijoje pradėjo tikrai blankiai, žinant jų standartus. Iš 6 rungtynių laimėtas tik 1 susitikimas, 2 kartus sužaista lygiosiomis ir net 3 kartus pralaimėta. Tikrai nieks nesitikėjo tokių prastų rezultatų iš čempionų. Bet sezonas ilgas ir dar kol kas viskas pataisoma, nors ir užimama tik 15 vieta turnyrinėje lentelėje. Bet vis dėlto, kad ir kaip nesisektų Italijoje, pliūpsnis teigiamos energijos sklinda nuo čempionų lygos. Dvi rungtynės, dvi pergalės. O šiandien vėl žvilgsnis į Italiją ir gaunama prasčiausia komanda lygoje - Bologna. 6 rungtynės, 5 pralaimėjimai. Viena pergalė buvo iškovota prieš lygos naujokus, Frosinone ekipą, kuri taip pat rikiuojasi turnyrinės lentelės gale.
Minėjo tiek M.Allegri, tiek P.Dybala, kad komandos žaidimas nelabai kuo skiriasi, kai žaidžiama Italijos lygoje ir čempionų lygoje, tik tiek, kad vietiniam fronte komandos labiau užsidariusios gynyboje. Taip pat šeimininkų treneris pažymėjo, kad jo ekipa atsigauna po sunkaus sezono starto ir šiandien galima tikėtis nesunkios pergalės, nes Bologna ne tik, kad turi problemų žaisdami, bet taip pat yra svarbių traumuotų žaidėjų. Svečiai turės verstis be buvusio Juventus žaidėjo E.Giaccherini, taip pat ekipai negalės padėti G.Donsah, F.Zuculini.
Tuo tarpu šeimininkams vis dar negalės padėti S.Lichsteiner, M.Mandzukic, C.Marchisio, M.Cacares.
Na jei Juventus dar nori pakovoti dėl pirmos vietos, tai reikia laimėti prieš tokias ekipas, kaip šiandienos varžovas. O jei ir laimės, tai nemanau, kad Bologna apskritai sugebės įmušti įvarti. Sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)