Select your timezone: Select
george

Swansea - Tottenham

10/04 15:00
Added 2015/10/03 12:28 | 0 thanks
  • Yes: 25.0%
  • No: 12.5%
  • No Opinions: 62.5%
  • Voted: 16

Pick: Tottenham @188 6/10 -6.00

Swansea siuo metu rikiuojasi 11 turi 9 taskus. Paskutinios 5 dvikovas apzvelgsiu.
1-3 southampton. Susitikimes vyko varzovu aiskteleje, tame mace nuo pat pradzios dominavo aikstes seimininkai jau 11 minute imuse gynejas dijk, tai buvo viskas pirmajame kelynyje, atrajame 54 minute isumese swansea i savo vartus ivarti, o dar 61 minute ivarte imuse mane rezultatas tapo triuskinantis 3-0. garbes ivarti imuse sigurdsson ir tas pats buvo nuo 11 metru atzimos. Teigiamas dalykas tame mace kontroliavo kamuole 58 procentus, smugiu 10.
0-1 hull pralaimeta irgi isvykoje susitikimas buvo zaidziamas. sis macas buvo lygos taureje sioje dvikoje daug jaunimo zaide arba nepagrindines sudeties zaideju, taciau ir tai pergales nedave, nors cia sansu turejo ir imusti. vel turejo 58 procentus kamuolio kontrole/11 smugiu.
0-0 everton namie sugebejo suzaisti lygiosiomis, nors everton tikrai siemet blizga cempionate. sikarta 52 procentai kamuolio kontroles/8 smugiai.
0-1 watford dar vienas isvykos macas buvo pralaimetas. varzovai nebaige rungtyniu pilna sudetimi behrami gaves raudona kortele buvo. taciau ir tai nesuteike pranasumo swansea, kuriu puolimas per paskutinias 5 rungtynes bergdzias. cia jau kamuolio kontrole buvo lygi/9 smugiai.
2-1 nulose namuose sensacingai 2-1 manchestern united. tame mace parode savo charakteri swansea zaidejai atsilikdami 0-1 sugebejo 2 kartus imusti ir laimeti varzybas, neturedami kamuolio kontroles savo puseje. 42 procentai/5 smugiai.
Kamuolio kontrole negarantuoja pergales, ir smugiai. uzteko pries manu 5 smugiu ir 2 ivarciai, ir kontrole buvo manu puseje. na bet cia buvo viskas pries 4 macus, kitus macus swansea puolimas tuscias.
Swansea si macai zais pilna sudetimi.
Tottenham po truputi kyla laipteliais i virsu sezono starte buksave surado pergalinga recepta ir juo puikiai naudojasi. 7 vietoje ir 12 tasku. Paskutiniai 5 macus apzvelgsiu:
Su Monaco 1-1 isvykoje. Ilga laika pirmave visgi hotspur nesugebejo issaugoti vieno ivarcio persvaros 81 minute el shaarawy imuse ivarti hotspur. siame mace kamuoli kontroliavo 47 procentus/smugiai 5.
Su City 4-1 namie. Tiesiog preita savaitgali pasismagino premier lygoje totte sumusdama tuo metu lygos lydere city komanda. siame mace pirmi imuso city, bet tada viena po kito muse tottes nariai dier 45, alderweireld 50, kane 61, lamela 79 ir iskovojo saldzia pergale. kamuolys 50/ smugiai 6.
Su Arsenal 1-2 namie. Tiesa tai macas buvo lygos taureje. Na dar vieno granto nepavyko iveigti. Siame muse tik arsenal zaidejai kurie sugebejo ne tik imusti 2 ivarcius bet trecia ir i varzovu vartus. Kamuolys 52/ Smugiai 6.
Su Crystal 1-0 namie. Tuo metu crystal buvo lyderiu trejete, ir si pergale buvo pasiekta tikrai labai sunkiai, bet pergale yra pergale. Kontrole 55/10 smugiu.
Su Qarabq 3-1 namie. Siame mace vel pirmi gavo ivarti, bet po atsake 3 ivarciais, ir buvo pasiekta pergale europos lygoje. Kontrole 54/ Smugiai 11.
Isvada jei totte praleidzia pirmi turi kovotojo intinkta ir sugeba pakreibti eiga savo likme. Daugeli macu megsta praleisti pirmi, jei atlieka apie 10 smugiu i vartus sugeba laimeti rungtynes, jei maziau dazniausiai pralaimi. Siame mace negales padeti eile zaideju son, mason, pritchard, dembele, bentaleb, bet smulkiai pabandyti verta uz Tottenham!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)