Select your timezone: Select
sakor

Crvena Zvezda - Budocnust

10/03 15:00
Added 2015/10/03 12:15 | 0 thanks
  • Yes: 60.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 40.0%
  • Voted: 10

Pick: Crvena Zvezda (-4) @-135 8/10 +5.92

Na po truputį įsibėgėja krepšinio sezonas, savotiškai imdamas pavyzdį iš futbolo. Sezono pradžioje dažniausiai visiems būna sunku įsivažiuoti, seka daug neparuoštų metimų, neapgalvotų sprendimų ir panašiai. Žvalgantis pasiūloje, atkreipė dėmesį susitikimas tarp Belgrado Crvena Zvezda ir Podgoricos Budocnust. Visų pirma tai šeimininkai į pasiruošimą sezonui žiūrėjo labai rimtai - sužaistos penkios rungtynės, iš kurių keturiose buvo pasiektos pergalės. Vienintelis pralaimėjimas buvo prieš galingąją ir pinigų nestokojančią Fenerbache Ulker ekipą. Budocnust savo ruoštu sužaidė tik vieną draugišką susitikimą, kuris vyko daugiau nei prieš mėnesį. Ką tai pasako, o gi tai, jog gali trūkti susižaidimo prieš tokią ekipą kaip Crvena Zvezda. Aišku pirmas Adrijos lygos susitikimas prieš Krka gerai turėjo nuteikt ekipą, bet sutikim, kad pastaroji komanda nėra tokia pajėgi kaip šiandieninis varžovas. O apie komandos komplektaciją, tai įsigijo patyrusį vilką A.Maric, kuris pastaraisiais sezonais ekipas keičia kaip kojines. Taip pat atvyko vidutinio pajėgumo kanadietis Joseph, išsaugotas visiems gerai pažįstamas O.Cook.
Jau kaip minėjau, Belgrado ekipos krepšininkai turėjo neblogą pasiruošimą sezonui. Leista susižaisti naujokams. Nusipirktas žmogus uola S.Schortsanitis, NBA duonos ragavęs G.Mekel ir praėjusiame sezone, vienas Brose Baskets lyderių R.Thompson, taip pat vertas paminėjimo N.Dangubic. Jauans perspektyvus žaidėjas, po 11.3 taško praėjusiame sezone rinkęs žaisdamas už Mega Vizura.
Susumuojant viską, tiek ant popieriaus, tiek aikštelėje šeimininkai yra pajėgesnė ekipa. O tokį pranašumą turėtų padengt be vargo. Sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)