Select your timezone: Select
sakor

Mikhail Kukushkin - Radu Albot

10/01 10:00
Added 2015/10/01 07:44 | 2 thanks
  • Yes: 70.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 30.0%
  • Voted: 20

Pick: Mikhail Kukushkin (2:0) @-108 6/10 +5.58

Bandom pratęst vakaryškštę sėkmę su tenisu ir šiandien žvelgiam į Malaizijos uždarų patalpų turnyrą. Šiaip Unibet dar miega ir duoda aukštą koeficientą už pergalę rezultatu 2:0, tad bandysiu pasinaudoti tuo. Šiaip neimčiau šio statymo jei būtų koeficientas apie 1,75.
Pradedant Kukushkinu, tai pats minėjo, kad patinka jam žaisti uždarose patalpose. Sakė šiuo metų laiku jis dažniausiai žaidžia geriausią savo tenisą. Rezultatai gal to ir nerodo, bet po US Open žaista tik viename turnyre ir tai ten pirmas priešininkas iškrito Istomin, panašų žaidimo stilių turintis žaidėjas ir kova buvo tikrai apylygė. Tik dėl smulkmenų ten laimėjo uzbekas. Na, o per prestižinį US Open pakovota tikrai iš solidžiai. Nugalėtas Lu, Dimitrov po sunkios kovos, taip pat buvo gerai patampyti nervai buvusiam čempionui Cilic ir pralaimėta tik po 5 setų dvikovos. Kazahas savo arsenale turi galingą padavimą, taip pat gali gerai prie tinklo sužaisti. Nevengia ir ilgesnių ralių ir kadangi yra psichologiškai tvirtas tai po nesėkmingo taško nedaužo raketės į žemę.
Savo ruožtu Albot šiais metais buvo pasiekęs geriausią reitingą per visą karjerą - 85 pasaulyje, bet jau spėjo per kiek daugiau nei mėnesį nukristi iki 107. Dėl to reiktų kaltinti dangos pasikeitimą. Nors moldoviečio rezultatai ant hardo ir nėra prasti, bet jis vis tik labiau mėgsta žaisti ant grunto. Nėra labai aukštas pastarasis žaidėjas, neturi tokio gero servo kaip Kukushkinas, bet gali priverst žaidėją lakstyti po kortą.
Dalyvavo Kukuskinas paskutinį kartą šiame turnyre dar 2011 metais, bet tada turėjo pasitraukti iš turnyro pirmame raunde dėl traumos. Na jeigu nebus šiandien nieko netikėto, tai per du setus Kazachstano atstovas čia turėtų sudoroti Albot. Sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)