Select your timezone: Select
sakor

Southampton - Manchester United

09/20 15:00
Added 2015/09/20 12:42 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 8

Pick: X (draw) (Abi įmuš) @-111 7/10 +6.30

Kol visų akys nukreiptos į paskutinę Europos krepšinio čempionato dieną, aš bandysiu įvelti jus į futbolą. Vis dėlto savaitgalis, tas metas kada galima stipriai pasipelnyti.
Na ir šiandien bandome kabintis į aukščiausiąją Anglijos lygą. Įdomi dvikova laukia tarp Southampton ir Manchester United, kadangi svečiai bene kiekvienos vasaros metu kažką nusiperka iš šeimininkų. Šią vasarą toks žaidėjas buvo M.Schneiderlin, kuris tikrai neprastai prisijungė prie komandos. Šiaip ar taip, šeimininkai tokių jaunų ir perspektyvių žaidėjų kaip mano minėtasis turi per akis. Kiekvienais metais ši ekipa būna labai jauna ir nepatyrus, bet tas netrukdo kabintis į stipriausiųjų šešetuką kiekvienais metais. Didelė to dėka "šventųjų" treneris - Ronald Koeman. Strategas neturėdamas kažkokių įspūdingų resursų, iš komandos išpešia kiek įmanoma daug.
Tuo tarpu United kaip reikiant padirbėjo vasaros metu ir įsigijo nemažai gerų žaidėjų. Kol kas rezultatai nėra patys geriausi, todėl ir fanai pyksta ant trenerio Van Gaal. Šiaip ar taip laukia įdomi, daug žadanti, bei nenuspėjama kova. Favoritai lyg ir svečiai, bet šeimininkų nurašyti neverta. Žvelgiant į H2H, tai United smarkiai dominuoja, bet aštuoniose rungtynėse iš devynių abi komandos pelno bent po įvarti. Statistika mūsų naudai.
Southampton savo gretose neturės: Jordy Clasie, Gaston Ramirez ir Florin Gardos, bei Frasier Foster.
United neturės: Luke Shaw, Phil Jones, o dėl Wayne Rooney bus nuspręsta prieš rungtynes.
Nusimato tikrai įdomus ir intriguojantis sutikimas, į kurį galima užmesti akį prieš pagrindinį šio vakaro saldainį - Lietuva prieš Ispaniją. Sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)