Select your timezone: Select
sakor

Lietuva - Ukraina

09/20 11:30
Added 2015/09/19 17:42 | 0 thanks
  • Yes: 71.4%
  • No: 2.9%
  • No Opinions: 25.7%
  • Voted: 70

Pick: Lietuva @145 7/10 -7.00

Taigi prieš prasidedant Daviso taurei, favoritais buvo laikyti lietuviai, o šiandien vėlyvame vakare turime jau apsivertusius aukštyn kojomis koeficientus. Kaip žinome, lietuviams visada sunkiai sekdavosi žaisti dvejetus - tiesiog ne jų arkliukas. Ir aplamai šiai dienai visą darbą atlieka Ričardas. Pagrindinės klaidos šiandienos susitikime buvo iš Laurio pusės. Bet kadangi daugiau dvejetų neteks žaisti tai juos galime nustumti į šalį. Žodžiu viskas paprasta - 2 susitikimai 2 pergalės ir mes liekame pirmoje Daviso taurės grupėje. Bent vienas pralaimėjimas ir teks žaisti dėl išlikimo metų pabaigoje. Formalumus į šalį ir žiūrim į varžovus. Pirmas dienos susitikimas - Ričardas Berankis prieš Illya Marchenko. Reitinge lietuvis aukščiau, bet kaip ir mini daugelis ekspertų, dažnai reitingai Daviso taurėje nieko nelemia. Kas stebėjote Ričardo pirmąjį susitikimą tai drąsiai su manimi sutiksite, kad tikrai neatidavė net 50 procentų savo jėgos tame susitikime, nes tikrai nebuvo reikalo. Žaidime viskas buvo matoma. Mamafov visad stengdavosi taškus užbaigti greitai. Kas įsiminė pastarojo žaidime, tai stiprus smūgis iš kairės - jo stipriosios rankos. Ne kartą priversdavo Berankį kapituliuoti ir net nebėgti gelbėti kamuoliuko. Tai turbūt vienas iš nedaugelio dalykų kuriais gali naudotis ukrainietis. Taip pat turi neprastą padavimą, kas gali sukelti šiokių tokių problemų Lauriui. Na Mamafov aptarėm, dabar einam prie Marchenko. Kaip matėme irgi turi solidų padavimą, bet tik pirmu smūgiu. Jei nepasiseka paduoti iš pirmo karto, tai turi problemų rinkdamas taškus antruoju. Kas ir matėsi susitikime prieš Grigelį. Nevengia ilgų taškų, bet taip pat greitai gali užsikurti, nes yra karštakošis. Be to visada žaidžia su užsidegimu, tik kartis perdega. Bet viską susumavus, tai nematau jo laimint prieš Ričardą. Ką galime pasakyti apie Laurį, kiekvienais metais žaidimo kartelė vis kyla į viršų. Vakarykščiame susitikime išryškėjo jo, kaip kovotojo dvasia. Net ir atsilikinėdamas 2:0 setais, sugebėjo atsitiesti, laimėti du setus ir net gi trečiajame turėjo 3:1 persvarą, tik tiek, kad patirtis padarė savo ir tai nulėmė susitikimo baigtį.
Yra dar vienas aspektas rytojaus dvikovoje. Gali būti, kad teks žaisti ne su Manafov kaip yra numatyta, bet su Malchanov, kuris šiandieną žaidė dvejetus. Bet nei vienas, nei kitas didelės grėsmės tikrai nekelia. Manau bus svarbiausias Ričardo susitikimas. Apie Manafov jau aptarėm, o Malchanov yra eilinis dvejetų žaidėjas, ką ir įrodė šiandien. Beveik visada užsiimdavo vietą prie arčiau tinklo ir taip užbaiginėdavo taškus.
Viską susumavus, nematau kaip gali laimėti Ukraina, nebent per vargus ir kančias. Tiek žaidimo prasme, tiek užsispyrimu lietuviai yra geresni ir rytoj net neabejoju, kad tą įrodys. Be to, fanų palaikymas Siemense yra nerealus, nors tų fanų nėra taip gausiai susirinkę. Manau, jog žinodami situaciją, žmonės atvyks palaikyti Lietuvos tenisininkų. Laukiame rytoj dvigubos Lietuvos pergalės!! Sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)