Select your timezone: Select
sakor

Ričardas Berankis - Joao Sousa

08/31 14:00
Added 2015/08/28 22:28 | 0 thanks
  • Yes: 38.4%
  • No: 19.2%
  • No Opinions: 42.5%
  • Voted: 146

Pick: Ričardas Berankis @-111 8/10 +7.20

Pasirodė US Open pasiūla ir iš anksto galima įvertinti ir pasiimti geresnius koeficientus, kol šie nenukrito. Laiką užrašiau prelimenarų, bet jis dar ko gero koreguosis, gali būti, kad ši dvikova įvyks ir Rugsėjo pirmąją.
Žodžiu taip, esu rašęs ankščiau apie Ričardą, jo stipriąsias savybes ir silpnąsias. Galite atsiversti ankstesnes prognozes ir susirasti. Daugiau galima aptarti apie jo paskutinius turnyrus, dvikovas. Visų pirma tai, jog lietuvis labai neblogai juda šiaurės Amerikoje rengiamuose turnyruose. Pasiekti du ketvirtfinaliai - Atlantoje ir Vašingtone, kur abu kartus pralaimėta kortų šeimininkui Isner. Teko stebėti daugelį Berankio susitikimų ir kuo toliau, tuo labiau pradeda patikt man jo žaidimas. Susikaupęs, savimi pasitikintis, aštrus. Sunku patikėti kaip jis galėjo pralaimėti pirmame rate Vankuveryje prieš Estijos atstovą Zopp. Bet manau, jog koją pakišo motyvacijos stygius. Pajautęs kraujo skonį rimtesniuose turnyruose lietuvis tiesiog "patingėjo" kovoti Kanadoje. O dabar gavo beveik dvi savaites atsipalaiduoti ir tinkamai pasiruošti kur kas svarbesnėms kovoms, kur verta ne tik pakovoti dėl prestižo, bet ir piniginio prizo.
Na, o Sousa savo ruožtu yra visiškas "grunteris". Sezonas ant pastarosios dangos jam klostosi itin geras: pasiekti du finalai Ženevoje ir Umage. Bet va kur akis krinta tai greita danga. Pasiekė vieną pusfinalį metų pradžioje, bet tikrai to nesureikšminu, nes ir varžovai pasitaikė palankūs. O poto ėjos nekaip; nugalėtas mažai kam žinomas airis Mcgee, ir tas pats vokietis Kohlschreiber, kuris jau buvo nugalėtas metų pradžioje. Žodžiu, statymui tai tik į naudą. O kadangi Ričardo mėgstamiausia danga kaip tik yra greita, tai jam neturėtų būti sunku nugalėti savo oponentą iš Portugalijos.
Reziumuojant pasakysiu tiek, kad laikas Berankiui parodyt, kad jis jau perlipo tą "perspektyvumo" ribą ir laikas pradėt rodyt solidų žaidimą. O priešininkas tam sakyčiau labai palankus. Sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)