Select your timezone: Select
Sin

Hansa Rostock - St.Pauli

11/02 21:15
Added 2009/11/02 21:15 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Over 2,5 (Over 2,5) @-152 7/10 -7.00

Pirmadieniais kai maža pasiūla nelabai mėgstų lysti prie statymų, tačiau čia sudomino. Daug variantų kaip iš vienų rungtynių, bet mano galva gali praeiti visi..

Hansa Rostock. Iškritusi 07/08 metų sezonę iš aukščiausios lygos niekaip nesugeba pasipriešinti stipriausiems antros lygos klubams ir pakovoti dėl kelialapio aukštyn. PNamie žaidžia banguotai, 3 pergalės, 2 pralaimėjimai, įvarčių santykis 9/6. Pergalės namie pasiektos prieš sipnus Munchen 1860 ir Koblenz, bei kiek netikėtai sutriuškino Greuther. Pralaimėjo panašaus lygio Padebron, bei vieniem iš stovinčių viršųje Oberhausen. Nieko įspūdingo nesimato. Šiandien rimčiausias išbandymas, kalbant apie stipriausią komandą kuri atvyskta šiemet pas juos. Bus įdomu. 2 Pralaimėjimai iš eilės ir nieko gero neleidžia galvoti prieš šias rungtynes. Puolimą turi neblogą, ginybą prasta. Nesuderinta komanda, tokie ir rezultatai, nieko keisto. Šioms rungtynėms neturi jokių naujų nuostloių išsskyrus senus..

St.Pauli. Kolkas ketvirtoje vietoje ir sprendžiant pagal sezono pradžią nusiteikę iškovoti kelialapį į aukščiausią lygą.. Kolkas su dviem pralaimėjimais, bei dviem lygiosiomis. Pralaimėta išvykoje lyderiam Arminia 1:0, bei namie Kaiserslautern kurie taip pat rodo gerus rezultatus. Paskutines savo rungtynes sužaidė taikiai su Cottbus namuose. Pergalės atveju liktų į trečiąją vietą ir manau šiandien to sieks. St.Pauli žaidžia atakuojantį futbolą ir tai rodo įmušti įvarčiai, kolkas per 10 rungtynių, 24. Daugiausiai lygoje!! Nieko keisto, nes saugų linija, bei puolėjų šį sezoną žaidžia beveiki visada tais pačiais žaidėjais ir atrodo gerai, puolėjai išviso nepraleido nei vienų rungtynių ir šiandien vėl visi trys tūrėtų būti atakos smaigalyje. Ginyboje šiek tiek bėdų yra, tačiau jos nėra itin didelės. Šiandienos rungtynėms optimali sudėtis, visi pagrindiniai įtraukti į sąrašą, tad lieka tikėtis sėkmingo svečių pasirodymo.

Sėkmės😡

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)