Select your timezone: Select
sakor

Fenerbache - Eskisehirspor

08/14 18:45
Added 2015/08/13 22:22 | 0 thanks
  • Yes: 60.0%
  • No: 10.0%
  • No Opinions: 30.0%
  • Voted: 20

Pick: Fenerbache (-1.5) @124 8/10 +9.92

Dėl savo pasirinkimo galiu susilaukti daug kritikos, bet eisiu prieš minią ir rizikuosiu.
Žodžiu taip, prasideda Turkijos super lyga, kurioje kaip ir kiekvienais metais pagrindinė konkurencija yra tarp dviejų ekipų: Galatasaray ir Fenerbache. Kartais tarp Besiktas iššauna ar kokia stipri vidutiniokė. Bet šiandien šeimininkų varžovas nei silpnas nei stiprus, tai svečiai iš Eskišechiro - galima sakyti vidutiniokai, kurie beveik visada sezono gale finišuoja ties viduriu. Kažkokių skambių pavardžių ekipa neturi, visi daug maž vienodo pajėgumo.
Per vasarą spėjo pasipildyti vienu pajėgesniu žaidėju. Tai yra centro gynėjas Cendric Mongongu. Kiti pirkiniai nėra labai įspūdingi. Bet labiausiai man į akis krenta komandos pasiruošimas ateinančiam sezonui. Sužaistos tik trys draugiškos rungtynės, iš kurių pralaimėtos dvejos. Daug kas sakys, kad tai tik pasiruošimas ir rimtai žiūrėti į tai nereiktų, bet patys pagalvokit, ar komanda bus susižaidusi ir pasirengusi rimtoms kovoms? Aš tikrai su tuo nesutikčiau. Be to, paskutinės varžybos žaistos prieš 15 dienų.

Na, o kalbant apie Fenerbache, tai daug kas jau žino, kad jie drebino vasaros perėjimų langą skambiomis pavardėmis. Įsigytas patyręs puolėjas Robin van Persie, bei krašto puolėjas Nani. Taip pat nusipirkta trys žaidėjai iš Bursaspor ekipos; vienas iš jų Fernandao - praeitame sezone štampavęs vieną po kito įvarčius. Viso jų pelnė 22 ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus.
Suprantama, kad su tokiais pirkiniais komandos tikslas numeris vienas buvo žaisti čempionų lygoje, bet visos viltys dužo po antrųjų rungtynių prieš labai pajėgią Shaktar Donetsk ekipą. Nepraėjus atrankos teks tenkintis Europos lyga.
Vis dėlto, nors ir skaudžiai pralaimėta Ukrainos futbolininkams, bet pasirengimo metu rezultatai yra tikrai neprasti. Iš septynių rungtynių laimėtos 6. Aišku ekipos buvo ne pačios stipriausios, bet naujiems ekipos žaidėjams tai turėjo padėti įsilieti į žaidimą.
Praėjo jau 9 dienos po paskutinių rungtynių prieš Shaktar, tad neigiamos mintys ir emocijos turi būti nustumtos į šalį. Svarbiausias dalykas dabar - sėkmingai pradėti sezoną. Tikiuosi gero starto iš šeimininkų. Šiaip ar taip turi padovanoti fanams šventę po fiasko čempionų lygoje.
Sėkmės

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)