Select your timezone: Select
darkacius

Utena - Zalgiris

06/27 15:00
Added 2015/06/27 09:59 | 1 thanks
  • Yes: 72.7%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 27.3%
  • Voted: 22

Pick: Zalgiris (HT/ FT) @-109 8/10 +7.36

Utenos „Utenis“ – Vilniaus „Žalgiris“. Birželio 27 dieną 18 val. Utena, „Utenio“ stadionas. Ankstesnės rungtynės: 0:2, 0:2.

Mindaugo Čepo treniruojamiems futbolininkams abu kartus teko pripažinti čempionų pranašumą, o dabar teks mesti iššūkį lyderiams be traumuotų ir svarbių žaidėjų. Sostinės komandai tai bus paskutinė akistata čempionate prieš artėjantį mūšį su Švedijos pirmenybių nugalėtojais.

Pastaruoju metu uteniškių sudėtis gerokai nukraujavusi: Mindaugas Grigaravičius, Mantas Fridrikas ir Danielis Gunevičius komandai negali padėti dėl traumų, maža to, dvikovoje su Kauno „Spyriu“ aikštę priverstinai paliko dar vienas svarbus žaidėjas – Robertas Freidgeimas. Be šių futbolininkų „Utenio“ užduotis gerokai apsunkės, tačiau baltos vėliavos šeimininkai tikrai nekels. Savo vertę žalgiriečiams norės įrodyti ir anksčiau šiai komandai priklausę broliai Krasnovskiai, ir Edgaras Mastianica, ir 1999 metais su vilniečiais Lietuvos pirmenybėse triumfavęs veteranas Pavelas Leusas.

„Žalgiris“ po dramatiškos kovos triumfavo Marijampolėje ir efektingu stiliumi nutraukė dviejų nelaimėtų rungtynių seriją. Komandos naujokai – Lucasas Gaucho ir Jorge Chula – paliko teigiamą įspūdį, o pastarasis futbolininkas, pelnęs pirmąjį dvikovos įvartį, buvo išrinktas į „SMScredit.lt A lygos“ turo rinktinę. Šį kartą galime tikėtis ne tokio atsargaus žalgiriečių žaidimo, tad turėsime daugiau galimybių pamatyti legionierius su kamuoliu. „Žalgiriui“ dėl traumos negalės padėti kapitonas Deividas Šemberas, o Jurijus Kendyšas akistatą praleis dėl surinktų kortelių. Anot pasirodžiusios informacijos, komandą netrukus oficialiai paliks vienas lyderių – Jakubas Wilkas. Lenkas šiame sezone atliko vienuolika rezultatyvių perdavimų ir pagal šį rodiklį jis vis dar yra antras visoje „SMScredit.lt A lygoje“.

Utenis be svarbiu zaideju.
Zalgiris turi demonstruoti gero lygio futbola, nes paskutine repeticija pries Europa. Pasipilde keliais gerais zaidejais, kurie jau anose rungtynese parode ka gali, bet ir siand stengsis isitvirtinti pagrindineje sudetyje, kad isleistu juos Europos varzybose palosti, pagr tikslas buna tokiu legionieriu Europa, tramplinas i stipresnias komandas. Komandoje jauciama konkurencija, Wilkas, kuris buvo atlikes daugiausia rez perdavimu yra atleidziamas, dar keliu zaideju likimas yra ant klaustuko, tad zalgirio zaidejai bus motyvuoti kaip niekada.
Statymas kad po pirmo ir po varzybu pirmaus zalgiris .

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)