Select your timezone: Select
darkacius

Kruoja - Stumbras

06/25 15:00
Added 2015/06/25 09:56 | 0 thanks
  • Yes: 63.6%
  • No: 9.1%
  • No Opinions: 27.3%
  • Voted: 22

Pick: Kruoja @-125 7/10 -7.00

"Pirmame rate – 0:2.

Kauniečiai šiame sezone Pakruojo klubą jau įveikė, tačiau tai buvo kiek kita komanda negu dabartinė „Kruoja“. Vicečempionų pasirodymas su čempionato favoritais nuteikė pozityviau ne tik prieš artėjantį startą Europos lygoje su Balstogės „Jagiellionia“, bet ir suteikė pagrindo manyti, jog aštuntoje pozicijoje esantys mažo miestelio futbolininkai ilgai ten netūnos.

„Kruojos“ nelaimėtų rungtynių serija – šiuo metu ilgiausia „SMScredit.lt A lygoje“. Pakruojiečiai trijų taškų neiškovojo jau nuo šeštojo turo, kai buvo įveiktas „Spyris“. Pademonstruotas žaidimas rungtynėse su „Žalgiriu“ ir Klaipėdos „Atlantu“ turėtų nuteikti gana pozityviai: jeigu dar gynyboje veiksmai būtų labiau suderinti – „Kruoją“ būtų galima laikyti gana akivaizdžia dvikovos favorite. Vis dėlto Aidas Dambrauskas šį kartą negalės remtis Alfredu Skroblu, kuris dėl surinktų geltonų kortelių yra diskvalifikuotas. Tačiau net ir be jo praėjusio sezono vicečempionai sieks prieš čempionato pertrauką nudžiuginti mažo miestelio sirgalius pirma pergale, iškovota Pakruojo stadione.

„Stumbras“, praėjusioje akistatoje nors ir neparodęs geriausio žaidimo gynyboje, sugebėjo praleisti tik vieną įvartį bei sutriuškinti „Klaipėdos granitą“. Po rungtynių su klaipėdiečiais komandos vartininkas Giedrius Kvedaras akcentavo šios pergalės svarbą, teigdamas, jog žaidėjams nuo pečių nukris psichologinė našta. Nors kauniečių gretose į rikiuotę grįžo krašto saugas Klaudijus Upstas, tačiau Darius Gvildys visais futbolininkais verstis negalės. Jaunimo rinktinės narys Rimvydas Sadauskas dėl surinktų geltonų kortelių šiam mačui yra diskvalifikuotas." alyga.smscredit.lt/

Kruoja atsigavo po skandalu del lazybu, atsijojo zaidejus , kurie buvo be motyvacijos zaisti ir norejo galimai tik uzsidirbti greitu pinigu "pardave" rungtynes. paskutines dvi rungtynes parodo, kad viskas tvarkoje komandoje ir zaidimas grizo, beniusis pajaute ivarciu skoni ir bus uzsivedes, pergales nebuvo jau nuo 6 turo, dabar pats laikas padovanoti pergale sirgaliams ir pries europos lyga pajusti pergales skoni ir pasitikejima savo jegomis.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)