Select your timezone: Select
Sin

Livorno - Inter

11/01 16:00
Added 2009/11/01 16:00 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Inter (Inter) @-147 9/10 +6.12

Livorno. Komanda atrodo apgailėtinai, per 10 rungtynių vos 4 įvarčiai, tiesa ginyba kaip vieniem iš autsaiderių dirba neblogai.. Prasileidę tik 10 įvarčių. Livorno palieka tik niurų vaizdą, bent kolkas ir tikiuosi bent per šias rungtynes su Inter tiap ir bus, kas atrodo tikrai ir bus.. Paskutines dvi rungtynes laimėjo, prieš Roma 0:1 ir namie prieš Atalanta 1:0. Nieko įspūdingo sakyčiau.. Komandą turi netekčių, tačiau tik vieną skaudžią.. Negalės padėti Lucarelli kuris suspenduotas.. Geriausias žaidėjas Livorno ekipoje ir jo netektis, bei patirtis tikrai būtų labai pravertus.. Aišku vieno žaidėjo netektis netūrėtų akivaizdžiai gadinti komandos, tačiau Livorno nuo jo nemažai priklausoma.. Kaip bus pamatysime.. Komandą kankina ir pavienės traumos, kas neleidžia normaliai susižaisti.. Nieko įspūdingo kolkas ir abejoju ar galima laukti ko nors iš jų.. Lygiosios jiems būtų puiku, tačiau esant dabartinei situacijai, aš tai prilyginčiau kaip didelei sensacijai..

Inter. Kolkas lyderiauja lygoje. Puolimas veikia gerai, ginbos darbas sakyčiau neblogas, tačiau Palermo įrodė, kad nėra stebūklinga.. Tačiau čia vėl gi, aš netikiu, kad Livorno sugebėtų pramušti jų ginybą, tiap, galbūt vieną įkrapštys kaip nors, tačiau daugiau, neįsivaizduoju kaip.. O ir pačių Livorno puolimas atrodo bedantis, taip, kad sunku tikėtis kažko.. Grįžtam prie Inter.. Italijoje 4 pergalės iš eilės. Rungtynėse prieš Palermo sukurta gausybė progų, 5 pasinaudojo, tačiau galėjo būti ir daugiau.. Atakų rezgama daug ir čia to paties laukiu, visiško Inter dominavimo, kas ir tūrėtų būti, nes papraščiausiai Livorno bandyti žaisti pagal Inter tempą būtų tikrai pražūtinga.. Inter negalės padėti suspenduotas Chivu, į jo vietą stos ne ką prastesnis Lucio. Bei traumuotas Snejder, šios dvi netektys tokiai komandai, žaidžiant prieš Livorno sakyčiau atrodo juokingai.. Vistik Mourinho turi didelį žaidėjų pasirinkimą..

Taigi, renkuosi Inter pergalę, nes jie atrodo įgijo gerą formą, Livorno šios dvi pergalės man mažai ką reiškia žinant prieš ką žaidžia.. Renkuosi Inter pergalę, kadangi jų komanda visa galva geriau sustyguota, bei geresni žaidėjai.. O ir pačio žaidimo nepalyginsi tarp šių komandų.. Sėkmės..

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)